Knk 500tl daha köy git bunu al efsane bişeyKablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Cs, valorant dahil olmak üzere neredeyse her çeşit oyunu oynuyorum.
Bütçe:2300tl
Hocam 2. el g535 daha iyi olmaz mıKnk 500tl daha köy git bunu al efsane bişey
![]()
CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklik| ITOPYA.COM
CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklik en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011202-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Bu çok daha iyiHocam 2. el g535 daha iyi olmaz mı
Hocam insanlar g535 daha iyi diyorBu çok daha iyi
Hocam bu kulaklıkta 50mm sürücü varHocam insanlar g535 daha iyi diyor
Hocam kronik dip ses sorunu var diyorlarHocam bu kulaklıkta 50mm sürücü var
Bende vardı valla müq kulaklıkHocam kronik dip ses sorunu var diyorlar
Hocam peki şarjı ne kadar gidiyorduBende vardı valla müq kulaklık
Hocam onu hiç test etmedim ama bı kere yüzde 40 ta 6-7 saatte yakın oyun oynamıştım yüzde 13 lerde falandı yani fulll jarj ve RGB kapatınca 2 günü rahat çıkarıyordu belki 3. Günüde göre bilirHocam peki şarjı ne kadar gidiyordu
Peki sizce 2800 TL'ye kadar 2. el de daha iyi bir şey bulabilir miyim yoksa sıfır void elite mi alayımHocam onu hiç test etmedim ama bı kere yüzde 40 ta 6-7 saatte yakın oyun oynamıştım yüzde 13 lerde falandı yani fulll jarj ve RGB kapatınca 2 günü rahat çıkarıyordu belki 3. Günüde göre bilir
Hocam aksesuar da ikinci ele bence yanasmayin hijyen açısındanPeki sizce 2800 TL'ye kadar 2. el de daha iyi bir şey bulabilir miyim yoksa sıfır void elite mi alayım
Hocam haklısınız ama bazı temiz ürünler var aslındaHocam aksesuar da ikinci ele bence yanasmayin hijyen açısından