Neler Yeni

Öneri 2. el Laptop vs masaüstü

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
Bütçe
70.000
bu ilanı görünce aklımda birkaç soru belirdi. bunu almak masaüstü toplamaktan daha mı mantıklı??
you tube da fps testi yapan kanllardan incelemeler yaptım genel olarak baktığım oyunlar cyberpunk2077, forza horizon 5 vs cs2 di.
cyberpunk gibi ağır oyunlarda fps değerleri 4070super/7500f li sisteme denkti hatta biraz daha iyiydi.
cs2 gibi oyunlarda ise masaüstüne göre geride kalıyordu.
masaüstünü topladığımda yaklaşık olarak fiyatı 50k dı monitör de eklersek 60k civarı yani laptop ile denk oluyor. tek sıkıntı masaüstünü taksit il alabilecekken laptop u peşin ödemem gerekiyor
sizce almaya değer mi başka bu fiyatlarda laptop önerilerine açığım ve masaüstünde şöyle yaparsan daha iyi olur gibisinden tavsiyelere de açığım.
Lütfen masaüstü al geç gibisinden arkasında herhangi bir dayanak olmayan mesajlar atmayın teşekkürler^^

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eymen
bu ilanı görünce aklımda birkaç soru belirdi. bunu almak masaüstü toplamaktan daha mı mantıklı??
you tube da fps testi yapan kanllardan incelemeler yaptım genel olarak baktığım oyunlar cyberpunk2077, forza horizon 5 vs cs2 di.
cyberpunk gibi ağır oyunlarda fps değerleri 4070super/7500f li sisteme denkti hatta biraz daha iyiydi.
cs2 gibi oyunlarda ise masaüstüne göre geride kalıyordu.
masaüstünü topladığımda yaklaşık olarak fiyatı 50k dı monitör de eklersek 60k civarı yani laptop ile denk oluyor. tek sıkıntı masaüstünü taksit il alabilecekken laptop u peşin ödemem gerekiyor
sizce almaya değer mi başka bu fiyatlarda laptop önerilerine açığım ve masaüstünde şöyle yaparsan daha iyi olur gibisinden tavsiyelere de açığım.
Lütfen masaüstü al geç gibisinden arkasında herhangi bir dayanak olmayan mesajlar atmayın teşekkürler^
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemin bazi parcalari 2. El alip 50-55 k ya falan getir full kalaniyla laptop al

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Feyyaz Yalcin
masaüstündeki tadı vermez voltajı ve gücü düşük oluyor

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sistemin bazi parcalari 2. El alip 50-55 k ya falan getir full kalaniyla laptop al
laptop um var zaten ama office.
kasa almak yerine bu laptop u alsam nasıl olur diye düşünmedim değil açıkçası

masaüstündeki tadı vermez voltajı ve gücü düşük oluyor
biliyorum hocam tek sıkıntı bir süre laptop ekranıyla idare edeceğim ondan sonra laptop kasa mantığı ile kullanacağım güç olarakta dediğim gibi 4070super sistem ile neredeyse aynı performansta

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eymen
laptop um var zaten ama office.
kasa almak yerine bu laptop u alsam nasıl olur diye düşünmedim değil açıkçası

biliyorum hocam tek sıkıntı bir süre laptop ekranıyla idare edeceğim ondan sonra laptop kasa mantığı ile kullanacağım güç olarakta dediğim gibi 4070super sistem ile neredeyse aynı performansta
O laptopu sat kasadan kalan parayida ekle 3050 ti li al 2. El

Top Bottom