Öneri 2. El Lian Li O11 Vision Compackt Yardım

Reaksiyon skoru
58
Merhabalar bundan uzun zaman önce kasamı değiştirmeyi ve siyah sistemden beyaz bir sisteme geçmeyi düşünmüştüm. Az önce gezerken kendi şehirimde sıfırının yarı fiyatına bu kasayı gördüm ve daha öncede modeli hoşuma gitmiş fakat fiyatı mantıklı gelmemişti. Şimdi sizlere soruyorum sizce sistemi yükseltmek yerine estetiklik açısından bu kasaya geçip masraf yapmaya değer mi? Kasanın sıfır fiyatı üzerinden değerlendirecek olsak bana değmez gibi geldi ama yarı fiyatına yavaş yavaş dizmek sizce nasıl olur? şu anki kullandığım sistemde beyaz parça yok sizce çok fazla sırıtır mı?

Kasa:Thermaltake s200tg
Gpu: rtx4070ti windforce
AIO: Zalman Alpha 240mm
MB: Msi Pro x870-p

Genel olarak bir sorum daha olacak bu kasayı alırken özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı? Kasanın herhangi bir kronik sıkıntısı var mı paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Beyaz kasaya siyah parça bence sırıtmaz. Zaten ben de 3 yıldır öyle kullanıyorum. Kasa beyaz, fan renkleri beyaz, parçalar siyah. Bu arada elindeki kasa da güzel. Eğer alacağın başka bir beyaz parça varsa onu öncelikle alabilirsin.

Alacağın fanları ve güç kaynağını da birlikte düşündüğünde uygun bir fiyat çıkıyorsa alabilirsin, güzel kasadır. Kaç liraya buldun?

Beyaz kasaya siyah parça bence sırıtmaz. Zaten ben de 3 yıldır öyle kullanıyorum. Kasa beyaz, fan renkleri beyaz, parçalar siyah.

Alacağın fanları ve güç kaynağını da birlikte düşündüğünde uygun bir fiyat çıkıyorsa alabilirsin, güzel kasadır. Kaç liraya buldun?
4000 liraya satışta hocam gittiğimizde pazarlıkla bi 200 lira daha kırparı. psu muhtemelen değiştirmem fakat strimer kullanmayı düşünüyorum. fan olarakta asian horse modellerini düşünüyorum. biraz bekleyerek fan ve kablolarıda beyaza tamamlayıp kullanmaya başlayabilirim sizce şuan kasayı bu fiyattan almam mantıklı mı?

Geri