2.el mi almak daha mantıklı 0 mı ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,608
2.elden Xbox 9.nesil kol alıcaktım 700TL adamla konuştum felan elden dedi bursada bende get ile dedim adam get ilede olur bende komisyon ödemeyin diye dedim neyse baktım komisyon 70 tl diyor 770 TL almadım sıfırı 850 tl sıfır alırım dedim sizce iyi mi yaptım

İkinci el alıp kalan 80 TL'yi kız arkadaşınla yiyebilirsin.Ya da sıfır alıp en azından garantisi olacağı için bir şey olursa kafan rahat eder.

İkinci el alıp kalan 80 TL'yi kız arkadaşınla yiyebilirsin.Ya da sıfır alıp en azından garantisi olacağı için bir şey olursa kafan rahat eder.
kız arkadaşım yok :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ithalat garantşili

2.elden Xbox 9.nesil kol alıcaktım 700TL adamla konuştum felan elden dedi bursada bende get ile dedim adam get ilede olur bende komisyon ödemeyin diye dedim neyse baktım komisyon 70 TL diyor 770 TL almadım sıfırı 850 TL sıfır alırım dedim sizce iyi mi yaptım
Arada 80 TL var. 80 Daha verip 0 almak daha mantıklı.

bende öyle düşündüm 80 TL verip hem garantisi felan elimde tam olsun
Aynen öyle. Arada 100-150-200 TL olsa 2. el almak daha mantıklı olurdu ama 80 TL daha verip garantili almak çok daha akıllıca bi hareket.

Hayırlı olsun şimdiden :love:

Aynen öyle. Arada 100-150-200 TL olsa 2. el almak daha mantıklı olurdu ama 80 TL daha verip garantili almak çok daha akıllıca bi hareket.

Hayırlı olsun şimdiden :love:
teşekkürler xbox alamadım bende kolunu alcam forza aldım pes2021 aldım gaemapasste fifa var oynarım pc de mavisini alcam nasıl

teşekkürler xbox alamadım bende kolunu alcam forza aldım pes2021 aldım gaemapasste fifa var oynarım pc de mavisini alcam nasıl
Çok güzel duruyor rengine düştüm :love:
Fakat PC için alıyorsan Xbox kolu yerine kaliteli bir Logitech gamepad daha uygun ve iyi olmaz mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,122
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri