LapsekiliRonaldo
80+ Bronze
8 mayıs gösteriyoBunu gordumde aliexpress ten gelmesi cok uzun surmezmi
8 mayıs gösteriyoBunu gordumde aliexpress ten gelmesi cok uzun surmezmi
Orada gösterilen tarihten çok önce geliyor. 10-15 gün ortalama.8 mayıs gösteriyo
bunuda 25 nisan gösteriyo senin dediğin gibi 10 gün erken geliyosa alınırOrada gösterilen tarihten çok önce geliyor. 10-15 gün ortalama.
Ayın 4 ünde sipariş verdiğim ürün dün PTT tarafında teslim alındı. Bayram olmasa bugün veya yarın elime ulaşırdı ancak bayram olduğu için bayramdan sonra artık.bunuda 25 nisan gösteriyo senin dediğin gibi 10 gün erken geliyosa alınır
GuliKit KK3 MAX oyun denetleyicisi, NS39 KingKong 3 Gamepad ile Hall etkisi joystick PC Windows için Nintendo anahtarı Android iOS - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ben sanirim 2. El xbox alicam ama hicbirinde garanti yok garanti olaninda fiyati 2300 civari gider 200 daha ekler 0 alirimşu videoda baya övmüş çok seçenek var kararsız kaldım.
kol harbi güzel duruyo
şu videoda baya övmüş çok seçenek var kararsız kaldım.
kol harbi güzel duruyo
Hocam 18 ay garantili buldum birtane param güvende ile alayim diyorum mantiklimi sizce 1500 tlAyın 4 ünde sipariş verdiğim ürün dün PTT tarafında teslim alındı. Bayram olmasa bugün veya yarın elime ulaşırdı ancak bayram olduğu için bayramdan sonra artık.
Hangisinnden?Ben sanirim 2. El xbox alicam ama hicbirinde garanti yok garanti olaninda fiyati 2300 civari gider 200 daha ekler 0 alirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 18 ay garantili buldum birtane param güvende ile alayim diyorum mantiklimi sizce 1500 TL
İki gamepadim de ikinci el bana hiç sorun çıkarmadılar ikisi de 9.nesilİyi forumlar 1500 TL civarı birsuru kisinin xbox 9. Nesil kol sattığını gördüm sarı sitede o civarda 2. El almak mantıklımı yoksa
Böyle bişey mi almak mantıklı veya öneriniz varmıPusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (bluetooth Ve 2.4 Ghz) Gamepad - Yeşil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (bluetooth Ve 2.4 Ghz) Gamepad - Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
9. nesil xboxHangisinnden?
Pusat Clutch en kötü gamepadlerden biri sakın alma. Hem trigger hem analoglarda %20 civarı ölü bölge mevcutİyi forumlar 1500 TL civarı birsuru kisinin xbox 9. Nesil kol sattığını gördüm sarı sitede o civarda 2. El almak mantıklımı yoksa
Böyle bişey mi almak mantıklı veya öneriniz varmıPusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (bluetooth Ve 2.4 Ghz) Gamepad - Yeşil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pusat Clutch Titreşim Geri Bildirimli Çift Mod Kablosuz (bluetooth Ve 2.4 Ghz) Gamepad - Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2. elden 18 ay garantili bitane xbox 9. nesil aldım hocam 1500 tl yePusat Clutch en kötü gamepadlerden biri sakın alma. Hem trigger hem analoglarda %20 civarı ölü bölge mevcut
H. O iyi fiyat bu garantiyle2. elden 18 ay garantili bitane xbox 9. nesil aldım hocam 1500 TL ye