2. El Gamepad almak mantıklımı

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
İyi forumlar 1500 tl civarı birsuru kisinin xbox 9. Nesil kol sattığını gördüm sarı sitede o civarda 2. El almak mantıklımı yoksa
Böyle bişey mi almak mantıklı veya öneriniz varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bence 2. el gamepad almanın hiçbir mantığı yok. Pusat Clutch tavsiye eden çok gördüm. Eğer ilgilenirsen Aliexpress'de satılan gayet olumlu yorum almış Xbox düzeni kullanan bir çok gamepad'de var.

Bence 2. el gamepad almanın hiçbir mantığı yok. Pusat Clutch tavsiye eden çok gördüm. Eğer ilgilenirsen Aliexpress'de satılan gayet olumlu yorum almış Xbox düzeni kullanan bir çok gamepad'de var.
Ben de düşünüyorum hem titiz değil hem de kaç kere düştü allah bilir

Fiyatı uygun ve kontrolleri düzgün yapıldıktan sonra alınır neden alınmasın

Fiyatı uygun ve kontrolleri düzgün yapıldıktan sonra alınır neden alınmasın
Hocam işte detayli bilgi sahibi degilim o yuzden supheleniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de düşünüyorum hem titiz değil hem de kaç kere düştü allah bilir
Bilmiyorum aslinda cok gamepad kullanan biride degilim ama ayni fiyata xbox kolu almak daha iyi gorunuyor gozume

Gamepad bana göre biraz hor kullanılan bişi kullandığın süreçte hep elinde yemek yerken falan
Böyle ürünleri ben 2. el almam çok temiz olması lazım veya 2 3 aylık olması lazım

İyi forumlar 1500 TL civarı birsuru kisinin xbox 9. Nesil kol sattığını gördüm sarı sitede o civarda 2. El almak mantıklımı yoksa
Böyle bişey mi almak mantıklı veya öneriniz varmı
garantisi olanlardan bi tane cek bişi olmaz :D 15 gün garantisi olan kolu aldım etki etmeyen ufak bir problemi vardı garantiye yolladım 0 kutuda kol yolladılar resmi garantisi olduktan sonra xbox her şey alınır

sıfır al bence az fazla ver

İkinci elde 1500 liraya az kullanılmış kfg li varsa direkt onu al. Ben kasımda sıfır aldım. Şu ana kadar toplam 30 saat kullanmamisimdir. Yanında gelen piller bitmedi bile. Bendeki gibi bir gamepadi satan varsa ver 1500 lira al direkt. Ama güven olmaz diyorsan tabi ki sıfır farklı bir ürüne yönelebilirsin

2. el alacksan Logitech alcaksın, 10 senelik F710 var. 5. el bile olabilir. Hala kullanıyorum...

Geri