Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Sıfır olarak ne alabiliyor ki?Bu dönemde 2. el hiç mantıklı değil.
Sıfır olarak ne alabiliyor ki?Bu dönemde 2. el hiç mantıklı değil.
Hayır,bu zamanda 0 almak mantıklı değil.Bu dönemde 2. el hiç mantıklı değil.
İkinci el ne alınabiliyor? Zaten ikinci el hemen hemen sıfırla aynı şuanda ucuz olan ürünlerde berbat halde ölü ürünler.Sıfır olarak ne alabiliyor ki?
Araştırırsanız bir çok ürün düşebiliyor 2.elde,sadece ekran kartlarına bakarak yorum yapmıyorsunuz umarım hocam.İkinci el ne alınabiliyor? Zaten ikinci el hemen hemen sıfırla aynı şuanda ucuz olan ürünlerde berbat halde ölü ürünler.
Diğer kategorilerde çok farklı halde değiller, birkaç yüz lira daha ucuza almak için 2. el ürün alınmaz. Ucuz ürünlerde dolandırıcılıkta beya arttı ilanların yarısı sahte artık.Araştırırsanız bir çok ürün düşebiliyor 2.elde,sadece ekran kartlarına bakarak yorum yapmıyorsunuz umarım hocam.
2.ele giren kişi bunları göze alarak ve dikkat ederek ürün alıyor,birkaç yüz lira bazıları için çerez,bazıları için sistem toplarken çok önemli.Eğer max 800 tl edecek karta sıfır olarak 2200 vermeyi düşünüyorsanız siz bilirsiniz.Diğer kategorilerde çok farklı halde değiller, birkaç yüz lira daha ucuza almak için 2. el ürün alınmaz. Ucuz ürünlerde dolandırıcılıkta beya arttı, ilanların yarısı sahte artık.
Dediğiniz olsun, bu zamanda bilgisayar almak başlı başına mantıklı değil zaten.2.ele giren kişi bunları göze alarak ve dikkat ederek ürün alıyor,birkaç yüz lira bazıları için çerez,bazıları için sistem toplarken çok önemli.Eğer max 800 TL edecek karta sıfır olarak 2200 vermeyi düşünüyorsanız siz bilirsiniz.
i3 10100F bir sistem dizmesi daha iyi olmaz mı? Birtakım özelliklerden mahrum kalacak sadece.
Ben de tam bu yüzden 10100F önermemiştim, sıfırıyla aynı fiyata satıyorlar ve 2. elden H410 anakart bulması da zor O yüzden AMD tarafına yöneldim.2.eldede düzgün 10100f kalmamış,1600 veya 3100 dizmesi daha iyi olur.