Neler Yeni

2.EL MONİTÖR ALINIR MI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat
Merhabalar ben yeni bir sistem topladım ancak bütçemden dolayı eski monitörümü kullanıyorum ve monitör eski olduğu icin hem 1440×900 hem VGA çıkışlı olduğu icin yeni teknoloji monitöre ihtiyacım var. Bir internet kafe monitörlerini satacağını söyledi 27 inç 1920×1080 ve HDMI çıkışlı (Samsung) işimi görür diye düşünüyorum ama ikinci el monitör riskli midir sizce? İyi forumlar :)

PixDraw

80+ Bronze
Merhabalar ben yeni bir sistem topladım ancak bütçemden dolayı eski monitörümü kullanıyorum ve monitör eski olduğu icin hem 1440×900 hem VGA çıkışlı olduğu icin yeni teknoloji monitöre ihtiyacım var. Bir internet kafe monitörlerini satacağını söyledi 27 inç 1920×1080 ve HDMI çıkışlı (Samsung) işimi görür diye düşünüyorum ama ikinci el monitör riskli midir sizce? İyi forumlar :)
hasarı yoksa ve görsel açıdan temizse monitörün testlerini yapıp alabilirsiniz.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
dostum nasıl bir test yapabilirim bilgin var mı
Ghosting testi 1
2.si internet pixel testi yazacaksın renkler çıkıcak her sayfa da ayrı bir renk çıkıyor pixel patlağı varmı diye bakacaksın dikkatlice monitörün heryerine biraz gözün ağrır ama yeterli olur.

thec2o

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cemre Can Özdemir
Dün aldım ben de dostum, Ghosting testine bak - Ölü pixel testine bak - görsel bir hasar kusur var mı ona bak ve son olarak garantili ürün almaya çalış.
Samsung G3 modeli için hiç olumlu yorum yok panelini yapısını kronik sorunlarını her şeyini araştırmanı öneririm.

Top Bottom