Neler Yeni

2.el motor satarken senet nasil oluşturulur ?

Görkem Ertopcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Görkem Ertopcu
Motorumu satiyorum alacak kisi yarisini simdi verim diger yarisini maas yatinca verim senet imzalayalim diyor. Senet nasil olusturuluyor ? Motorumu birkac saat sonra saticam yardım edin :(

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
senetli satma bence. ne kadar zaruri olarak parayı vermesi gerekiyorsa dahi yapmamanı tavsiye ederim. başka alıcı yok mu?

Görkem Ertopcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Görkem Ertopcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senetli satma bence. ne kadar zaruri olarak parayı vermesi gerekiyorsa dahi yapmamanı tavsiye ederim. başka alıcı yok mu?
yok hocam motoru kuryelikte kullandim km de epey yukseldi 1 aydir satmaya calisiyorum. Alacak kisi isyerimden arkadasim.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
can
senetini ödememe durumunda icralık olur 3-5 ay mahkemen sürer sonrada üzerinde mal varsa alırsın mal yoksa bir şey alamaz su içersin sene törneği googla yazsan direk gürürsün zaten
1726136648075.png

Görkem Ertopcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Görkem Ertopcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
senetini ödememe durumunda icralık olur 3-5 ay mahkemen sürer sonrada üzerinde mal varsa alırsın mal yoksa bir şey alamaz su içersin sene törneği googla yazsan direk gürürsün zaten
Alıntıyı görüntüle
Hocam sebet ile vereceği 30 bin tl zaten o kadar mal varlığı vardır diye dusundum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senet nasil olusturabilirim ?

GirayHan

80+ Platinum
Hocam sebet ile vereceği 30 bin tl zaten o kadar mal varlığı vardır diye dusundum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senet nasil olusturabilirim ?
Kırtasiyeye git senet kağıdı satın al doldursun eleman al senetleri muhafaza et. bitti gitti

Top Bottom