2. El motosiklet alırken ne yapılmalı

Üzgün Araba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
İyi forumlar tanıdığım birinden 2. El motosiklet almayı düşünüyorum satın aldıktan sonra ne gibi işlemleri var ilk taşıtımı alacağım işlemleri bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Motoru üstüme alırken birsürü masraf çıkacağı söylendi tanıdığımın üzerinde kalırsa bir süre bana sıkıntı çıkarırmı yasal olarak vesaire

Bu videoyu incele. Motoru almadan önce sigorta yaptırtman gerekiyor ve artık notere gitmeden önce para alışverişini takasbank ile yapıyorsun

Notere gidip satan kişiden kendine devirettirmen gerekiyor, devir ücreti 1.489,36 TL. Devamında ise trafik sigortası yaptırman gerekiyor. Arkadaşın attığı videoyu izlersen anlarsın az çok

Motoruna karar verdiysen iyi bir pazar araştırması yap öncelikle. Ardından işlemlerine noterde devam et, satıcı ile birlikte gitmelisin bu arada notere orda da devir ücretini verdikten sonra motorunu alabilirsin. Son olarak da motoruna trafik sigortası yaptırmayı unutma.

Bu arada motorunu birikmiş paran ile mi aldın yoksa kredi çekerek mi? Şu an faizsiz motosiklet kredisi veren bankalar var diye biliyorum. bence bunları da bi araştır ve incele

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,665
Üyeler
184,477
Son üye
Sorloth
Geri