Neler Yeni

2.El olarak sattığım iPhone 13

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Emir
bende deliller var dedi gözümü ondan korkuttu. Cihaz açılıp kapanıyor dedi.

chade

80+ Bronze
Telefoncuya göstermiş de öyle dedi bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben sorunsuz sattığıma eminim cihaz zaten bendeydi bir süre de
vahiy mi inmiş de 3 hafta sonra telefoncuya göstermek aklına gelmiş? ya alırken kardeş ben cihazın temiz olduğundan emin olmak istiyorum gel telefoncuya gidelim o baksın, eğer temiz derse orada anlaşırız alırım diyecekti ya da aldığı gibi telefoncuya götürüp inceletecekti. bir sıkıntı varsa hemen diğer gün arardı seni bu telefon sıkıntılıymış diye. düşme bu tuzağa ahmedim

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Emir
vahiy mi inmiş de 3 hafta sonra telefoncuya göstermek aklına gelmiş? ya alırken kardeş ben cihazın temiz olduğundan emin olmak istiyorum gel telefoncuya gidelim o baksın, eğer temiz derse orada anlaşırız alırım diyecekti ya da aldığı gibi telefoncuya götürüp inceletecekti. bir sıkıntı varsa hemen diğer gün arardı seni bu telefon sıkıntılıymış diye. düşme bu tuzağa ahmedim
Düşmedim abiler teşekkür ederim sıkıntı başıma gelirse sizleri etiketleyip yardım isterim

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Emir
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Arda doğan
Arkadaşlar merhaba 13 yd sattım 13 Şubat günü arkadaş bugün bana ulaşıp ürün toplama olduğunu belirtti. Bende ona test ederek aldığını belirttim arkadaş polise vericem diyor. Ne yapmam gerekli.

1 yıl iade hakkım var diyor. Elden sattım arkadaşa
1 yıl.iade hakkı falan yok sen cihazı test edip verdin mi verdim kendisi buna güvenerek aldı isterse mahkemeye versin kendisi kaybeder

bende deliller var dedi gözümü ondan korkuttu. Cihaz açılıp kapanıyor dedi.
Sende sağlammıydı sen test'de ettirdiysen dert etme

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Emir
1 yıl.iade hakkı falan yok sen cihazı test edip verdin mi verdim kendisi buna güvenerek aldı isterse mahkemeye versin kendisi kaybeder

Sende sağlammıydı sen test'de ettirdiysen dert etme
Ben test ettim. Sıkıntısı yoktu. Wifi çekmiyor dedi arkadaş. Ben test ettim bendeyken çekiyordu

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Furkan Görür
14 ve altı tüm YD modeller toplama olarak satılıyor. Avrupa menşei falan fark etmiyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,175
İsim
Hacı
Kaçak telefon fatura yok bi halt yok hiçbir şey olmaz istediğini yapsın ENGELLE GEÇ.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,508
Üyeler
169,137
Son üye
runoymn09
Top Bottom