2.El olarak sattığım iPhone 13

bende deliller var dedi gözümü ondan korkuttu. Cihaz açılıp kapanıyor dedi.

Telefoncuya göstermiş de öyle dedi bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben sorunsuz sattığıma eminim cihaz zaten bendeydi bir süre de
vahiy mi inmiş de 3 hafta sonra telefoncuya göstermek aklına gelmiş? ya alırken kardeş ben cihazın temiz olduğundan emin olmak istiyorum gel telefoncuya gidelim o baksın, eğer temiz derse orada anlaşırız alırım diyecekti ya da aldığı gibi telefoncuya götürüp inceletecekti. bir sıkıntı varsa hemen diğer gün arardı seni bu telefon sıkıntılıymış diye. düşme bu tuzağa ahmedim

vahiy mi inmiş de 3 hafta sonra telefoncuya göstermek aklına gelmiş? ya alırken kardeş ben cihazın temiz olduğundan emin olmak istiyorum gel telefoncuya gidelim o baksın, eğer temiz derse orada anlaşırız alırım diyecekti ya da aldığı gibi telefoncuya götürüp inceletecekti. bir sıkıntı varsa hemen diğer gün arardı seni bu telefon sıkıntılıymış diye. düşme bu tuzağa ahmedim
Düşmedim abiler teşekkür ederim sıkıntı başıma gelirse sizleri etiketleyip yardım isterim

Arkadaşlar merhaba 13 yd sattım 13 Şubat günü arkadaş bugün bana ulaşıp ürün toplama olduğunu belirtti. Bende ona test ederek aldığını belirttim arkadaş polise vericem diyor. Ne yapmam gerekli.

1 yıl iade hakkım var diyor. Elden sattım arkadaşa
1 yıl.iade hakkı falan yok sen cihazı test edip verdin mi verdim kendisi buna güvenerek aldı isterse mahkemeye versin kendisi kaybeder

bende deliller var dedi gözümü ondan korkuttu. Cihaz açılıp kapanıyor dedi.
Sende sağlammıydı sen test'de ettirdiysen dert etme

1 yıl.iade hakkı falan yok sen cihazı test edip verdin mi verdim kendisi buna güvenerek aldı isterse mahkemeye versin kendisi kaybeder

Sende sağlammıydı sen test'de ettirdiysen dert etme
Ben test ettim. Sıkıntısı yoktu. Wifi çekmiyor dedi arkadaş. Ben test ettim bendeyken çekiyordu

MOTORCU HAKLI

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
14 ve altı tüm YD modeller toplama olarak satılıyor. Avrupa menşei falan fark etmiyor.

Kaçak telefon fatura yok bi halt yok hiçbir şey olmaz istediğini yapsın ENGELLE GEÇ.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,031
Üyeler
184,875
Son üye
Mktat
Geri