2.el oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat adam o kadar üstüne oyun oynuyor, saatlerce oturuyor, terliyor, yemek yiyor, kedisi köpeği varsa zarar veriyor. Sizce sadece biraz rahat koltuğa oturabilmek için ucuza 2. el alınır mı?
bence alınmaz2.el oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat adam o kadar üstüne oyun oynuyor, saatlerce oturuyor, terliyor, yemek yiyor, kedisi köpeği varsa zarar veriyor. Sizce sadece biraz rahat koltuğa oturabilmek için ucuza 2. el alınır mı?
Ben de ikinci el almayı düşünüyorum, temizse yıpranma yoksa alınırYani temizliğine bağlı bir durum. Ben koltuk ve kulaklık gibi ürünleri ikinci el almıyorum hijyenden dolayı.
Valla hocam durumuna bağlı, fiyatına bağlı. İstediğin ilan koltuğun linkini atarsan daha rahat yorumlayabiliriz.2.el oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat adam o kadar üstüne oyun oynuyor, saatlerce oturuyor, terliyor, yemek yiyor, kedisi köpeği varsa zarar veriyor. Sizce sadece biraz rahat koltuğa oturabilmek için ucuza 2. el alınır mı?
o alet ne reisBen aldım zamanında uyduruk ofis koltuğumu satıp üstüne 100tl ekleyerek adorenin gaming koltuğunu almıştım çokta memnunum açıkcası bir problem yaşamadım şimdiye kadar. Evde kendi sıvı temizleme aletimiz var onunlada temizledim miss gibi
Bizdeki bu, baya eski ama olsun iş görüyor, ihlas halı yıkama makinesi diye geçiyor ama böyle koltukta falanda kullanıyoruzo alet ne reis
ihlass mıı oooo güzel vakumluyodurBizdeki bu, baya eski ama olsun iş görüyor, ihlas halı yıkama makinesi diye geçiyor ama böyle koltukta falanda kullanıyoruz
(Foto googledan)
yok kargoZaten bakarak almayacak mısın? İncelersin sağlamsa alırsın.
genel olarak konuşuyorum 2. el satın almak çok fazla güvenilir olmuyo o yüzden sıfırdan almak 2. elden'e göre daha güvenilir oluyo2.el oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum fakat adam o kadar üstüne oyun oynuyor, saatlerce oturuyor, terliyor, yemek yiyor, kedisi köpeği varsa zarar veriyor. Sizce sadece biraz rahat koltuğa oturabilmek için ucuza 2. el alınır mı?