2.el pc satın alıyom

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,266
Arkadaş motorla ceza yedi acil paraya sıkıştı
Ona zamanında
5600
Gigabyte a520
Patriot 16x2 3600ngz rgb ram
512gb ssd
Sapphire pulse rx6700
Vento vg15fe tamperli camı kırık
Msı a650bn
165hz 1ms markayı hatırlamıyom bir sistem satmıştım 25k ya gelmişti mouse klavye kulaklıkta vermiştim kulaklık rampage pulsar 7.1 di galiba
Birde gtx1050ti li eski i3 lü h410 lu sistem

Ben dershane için para ayarlıyodum özel dersler için falan şirket zorda diye para aramıyor yarına bi mevla para istiyicem onuda arkadaşa atcam ama oda asgari aldığından 1 aya ödeyemeyecek ben baya gecikicem şimdi ondan bu pc yi 20k ya alıyom bende uyguna alıyom direk satıp parayı ele alabilmek için borcu yerine saycam seneler önce sattığım pc bana geri geldi bu sistemi içinizde bilenler olur belki donanım arşivi imzalı
Arkadaş sistemi zaten kullanmıyorum oyun devrim bitti diyo motorum var diyo
Normalde bu fiyattan böyle almak istemiyorum kazık atar gibi

biraz kazık atıyormuş gibime geldi dostuma zor durumunda ama bende sıkışığım borcu bunla kapatmaya çalışıyom verdiğim fiyat bence normal sizce nasıl? Az eklense zaten günümüz güncel sistemleri mevcut gibi garantili şekilde

Çok kötü fiyat vermemişsin piyasa fiyatı denilebilir hatta piyasanın az altı. Bunun altına inmek senin vicdanına kalmış hocam.

Çok kötü fiyat vermemişsin piyasa fiyatı denilebilir hatta piyasanın az altı. Bunun altına inmek senin vicdanına kalmış hocam.
Yani banada öyle geldi 6700 yerine xt olsa piyasanın daha da altı diye 23-24 vericektim ama 6700 diye bu fiyatı verdim satması uğraşmasında var dershane özel dersler ve spor gibi masraflarım olmasa toplu param olsa veriyom zaten direk dostum dara düşmüş can feda para nedir ki ama oda 1 aya pek halledemeyecek onunda masrafları var benim gibi böyle bi arada buldum

20k bence fazla

hocam çok yakın arkadaşınız değilse böyle hevesli davranmanız sizin zararınıza olabilir ama yakın arkadaşınız ise bir şey diyemem hayırlı ticaretler

hocam çok yakın arkadaşınız değilse böyle hevesli davranmanız sizin zararınıza olabilir ama yakın arkadaşınız ise bir şey diyemem hayırlı ticaretler
Yakında olsa uzakta olsa borçtayken gelmiş bana demekki güvendiği benim o yüzden pek dert etmiyom benim konuyu acma nededim zaten kaar mı zarar mı diye değil dostuma kazık atıyormuşum gibi bir hissiyata kapılıpta piyasayı yoklamam içini rahatlatmam

Yakında olsa uzakta olsa borçtayken gelmiş bana demekki güvendiği benim o yüzden pek dert etmiyom benim konuyu acma nededim zaten kaar mı zarar mı diye değil dostuma kazık atıyormuşum gibi bir hissiyata kapılıpta piyasayı yoklamam içini rahatlatmam
öyle soruyorsanız bence kazıklamıyorsun adil bir fiyat hatta fazla bile denilebilir. Allah hepimize sizin gibi düşünen dost nasip etsin o zmn hocam.

öyle soruyorsun bence kazıklamıyorsun adil bir fiyat hatta fazla bile denilebilir. Allah hepimize sizin gibi düşünen dost nasip etsin o zmn hocam.
Eyw hocam teşekkür ederim

Yani banada öyle geldi 6700 yerine xt olsa piyasanın daha da altı diye 23-24 vericektim ama 6700 diye bu fiyatı verdim satması uğraşmasında var dershane özel dersler ve spor gibi masraflarım olmasa toplu param olsa veriyom zaten direk dostum dara düşmüş can feda para nedir ki ama oda 1 aya pek halledemeyecek onunda masrafları var benim gibi böyle bi arada buldum
Hocam arkadaşımla beraber aktif olarak 2. el sistem toplayıp satıyoruz parça parça alıyoruz gerekirse bütün alıyoruz. Şuan hesabını yaptık piyasa fiyatı diye, tokluk payıyla beraber yaklaşık sizin fiyat çıkıyor zaten.
Soracak olsanız ederi isabet olmuş.

Niye derseniz, sistemdeki kartın eşdeğeri 3070 civarı oluyor. 3070 de 4060 dan zaten daha güçlü bir kart. 4060 sistemleri de 2. elde zaten 20 civarına görüyoruz. Diğer parçalar artık standart sayılır tabi yine sizde 520 anakart var. Yani burada bile ortalama üstü kalıyor. 2 kere düşünmenize gerek yok derim ama içiniz rahatlayacaksa daha fazla hesap da yaparım yani.

Hocam arkadaşımla beraber aktif olarak 2. el sistem toplayıp satıyoruz parça parça alıyoruz gerekirse bütün alıyoruz. Şuan hesabını yaptık piyasa fiyatı diye, tokluk payıyla beraber yaklaşık sizin fiyat çıkıyor zaten.
Soracak olsanız ederi isabet olmuş.

Niye derseniz, sistemdeki kartın eşdeğeri 3070 civarı oluyor. 3070 de 4060 dan zaten daha güçlü bir kart. 4060 sistemleri de 2. elde zaten 20 civarına görüyoruz. Diğer parçalar artık standart sayılır tabi yine sizde 520 anakart var. Yani burada bile ortalama üstü kalıyor. 2 kere düşünmenize gerek yok derim ama içiniz rahatlayacaksa daha fazla hesap da yaparım yani.
Yok hesabı sağolun bende yaptım direk al sat yapıyom bende ama bi 6-7 aydır yapmıyom direk kaba hesap yapmıştım 5600'e 2700 desem rx6700 7.5 falan a520 1500-1600 arası
Ramlar 2300 psu kasa totalde 2400 falan monitör 2750 ekipmanlar totalde 700 e ya gider ya gitmez ssd 600-700 arası diğer sistemide eski komple 6-7k ya satarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,655
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri