2.El Pc Topladım Çalışmıyor

Am5 sisteme çok eski nesil bir ekran kartı takılı, muhtemelen anakart ekran kartını tanıyamadı, güncel anakartlar ın hepsi varsayılan olarak UEFI destekli geliyor.

BIOS a girip Legacy/CSM modunu aktif etme gerek ama onun içinde güncel bir ekran kartıyla sistemi açıp BIOS a girmen lazım...

GTX 660 ı DDR5 sisteme takınca bende bu sorunu yaşamıştım. O kart yeni donanımlarla uyumsuz. 900-1000 serisine kadar sorun çıkartıyor. Farklı bir güncel kart ile dene.
alakasız sistem her halükarda görüntü verecektir eğer kart sorunsuzsa ama işte csm kapalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biosa ulaşmak için çevrende arkadaşın varsa idarelik bir gpu ile biosa ulaşmaya çalış kart çalıştırır sistemide default biostan tanımaması normal

alakasız sistem her halükarda görüntü verecektir eğer kart sorunsuzsa
Kanka deneyimledim csm açıp legacy modda açınca sistem açıldı. Neden yalan söyliyeyim ki? Ara ara açılıp ara ara görüntü vermeme sorunu bile yaşatabiliyor Yeni donanım ve BIOS la tam uyumlu değil bu kartlar

Kanka deneyimledim csm açıp legacy modda açınca sistem açıldı. Neden yalan söyliyeyim ki ?
eklemeyi yaptım csm ile çalışacaktır uyumsuz asla çalışmaz vari konuşmuşsun o yüzden öyle dedim

Geri