Öncelikle selamun aleyküm.
Anakart ve işlemci tarafında 2 farklı seçenek buldum ikinci seçenek ekran kartını daha iyi besleyecektir diye düşünüyorum ama 350tl aşıyor.
1.seçenekte ise darboğaz yapabilir diye düşündüm.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ekran kartında bunu buldum uygun duruyor eğer sıkıntısı yoksa gerçekten alınır.
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Şöyle bir ram buldum 8 gb yeterli diye düşündüm .
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Maalesef bu paraya ikinci elde ssd biraz zor gibi hdd buldum bu şekilde.
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Psu ya pek güvenemedim ama bunu buldum.
COK UYGUN FİYATA ZALMAN 600-LE SERİSİ 600 WATT GUC KAYNAGI - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bu paraya ikinci elde uzay sistem bütçe açısından daha ekonomik olur bence .
Ve son olarak monitör de bu.