2.El Piyasası

106410

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,742
Arkadaşlar sahibinden adlı sitede 2.el A320 anakart fiyatlarına bakıyordum, adamlar anakartın sıfır fiyatına 2.el anakart koymuşlar. B450 anakart fiyatına A320 koyan bile var. Yazık valla, 2.el almanın da bir mantığı kalmadı artık.

Ben de bakıyordum bir ara ama bu piyasa gerçekten kötü. Artık insanlara sıfır linkler atıyorum daha ucuz bulunduğuna dair.

Hakikaten öyle. Adam zamanında almış 300 TL'ye. Yazmış fiyat kısmına 450 TL. Yazık günah ya, ayıp denen bir şey var.

Canavar pc ryzen 3600f rtx 580 16gb ram everest psu + ışıklı kasa gta 5 kasası 6000 tl son fiyat 5.5k

Arkadaşlar sahibinden adlı sitede 2.el A320 anakart fiyatlarına bakıyordum, adamlar anakartın sıfır fiyatına 2.el anakart koymuşlar. B450 anakart fiyatına A320 koyan bile var. Yazık valla, 2.el almanın da bir mantığı kalmadı artık.

Madem 2.el ucuz koy.Yok hiç açılmamış falan o zaman gider sıfır alırım biye riske atayım ki?

Madem 2.el ucuz koy.Yok hiç açılmamış falan o zaman gider sıfır alırım biye riske atayım ki?

Aynen öyle. O kadar param olsa zaten 2.el ile uğraşır mıyım gider kendi adıma faturalı sıfır ürün alırım.

Sahibinden zaten artık mantıklı bir satış ortamı değil. Sadece araba ev filan alanların işine yarar (ki onlarında fiyatları rezil halde).

Bilgisayar parçası ve ekipmanlarını letgodan almak daha mantıklı çünkü ordaki satıcılar biraz daha elden çıksın gitsin kafasında, çok fazla işi ticarete döken yok.

Şuan bu anakartlara bu fiyatlar normal bence.775 pin anakartı 200TL'ye verdim 1 ay önce.Yani anakart sıfır alınmalı piyasası yüksek oluyor diğer bileşenlere göre.

Şuan bu anakartlara bu fiyatlar normal bence.775 pin anakartı 200TL'ye verdim 1 ay önce.Yani anakart sıfır alınmalı piyasası yüksek oluyor diğer bileşenlere göre.
Peki ya RAM'e ne demeli? DDR3 8 GB RAM'i 250 liraya satıyor hainler. O fiyata DDR4 alınır. 5 ay önce Corsair 16 GB 2x8GB DDR4 3000Mhz Ram'i 350 liraya aldım sahibinden.com'dan. Adam Yalova ya da İstanbul'daydı. 16 lira kargo ile RAM'lerimi aldım.

Peki ya RAM'e ne demeli? DDR3 8 GB RAM'i 250 liraya satıyor hainler. O fiyata DDR4 alınır. 5 ay önce Corsair 16 GB 2x8GB DDR4 3000Mhz RAM'i 350 liraya aldım sahibinden.com'dan. Adam Yalova ya da İstanbul'daydı. 16 lira kargo ile RAM'lerimi aldım.
DDR3, DDR4 olarak bakmazsan daha iyi olur.Hepsi aynı ihtiyacı gideriyor.Ben DDR3 sisteme DDR4 ram takabilseydim dediğinde haklısın.Ama yine de sana katılıyorum fiyatlar pahalı.

Geri