hangisi daha mantıklı? asus 10k yada 9.5e düşüyor digersi sabit
tabii ki nitro+ Asus 2000 küsur rpm de çalışıyor soğuk çalışabilir ama soğutması iyi olduğu anlamına gelmez gaming X var 2 fan 1500rpm de 200w çekerken 65 i geçmiyor 2 fanlı var 2 fanlı var aynı şekil 3 fanlı içinde geçerli ama nitro+ Sapphire in top seviyesidir 1300 rpm de 64 çok iyi test 5 dk da zaten aşağı yukarı buralarda belli eder kart kendini
aradaki farka değer mi hocam?tabii ki nitro+ Asus 2000 küsur rpm de çalışıyor soğuk çalışabilir ama soğutması iyi olduğu anlamına gelmez gaming X var 2 fan 1500rpm de 200w çekerken 65 i geçmiyor 2 fanlı var 2 fanlı var aynı şekil 3 fanlı içinde geçerli ama nitro+ Sapphire in top seviyesidir 1300 rpm de 64 çok iyi test 5 dk da zaten aşağı yukarı buralarda belli eder kart kendini
fiyat farkınaaradaki farka değer mi hocam?
Asus Dual en alınmayacak model, diğeri en iyi 2-3 modelden biri. Kıyaslanamaz yani
Farka değer ayrıca sıfır b580 bı düşün derimaradaki farka değer mi hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fiyat farkına
Butcen var mi yeterince bilmiyorum ama 2-3k katarak ( pazarlik ile dusurursunuz birde ) Bursa da yine saticisi olan RX 6800 alabiliyorsun. 3 sene rx 6800 kullandim ve mukemmel bir kart. 16GB VRAM olmasi sayesinde eksiklikte hissetmiyorsun. Tabi size kalmis
mantıklı aslında hocam ama 11k max butcem gibi düşünün bide 6000 serisi amd ekran kartlarında ne gibi problemler olabilir hocam pek bilmiyorum da muhtemelen nitro+ ilanını satın alacağımButcen var mi yeterince bilmiyorum ama 2-3k katarak ( pazarlik ile dusurursunuz birde ) Bursa da yine saticisi olan RX 6800 alabiliyorsun. 3 sene rx 6800 kullandim ve mukemmel bir kart. 16GB VRAM olmasi sayesinde eksiklikte hissetmiyorsun. Tabi size kalmis
Asus Tuf rx 6800 kullanmistim ve suan bursa da 14k ya satan birini gordum bakinca ayni karttan
Hocam asus dual garip bir çözünürlükte yapmış o testi ondan bu fark var diye düşünüyorumFurmark testindeki fps farkı donanım arızası kaynaklı da olabilir. Driver ayarı farkı kaynaklı da olabilir. Genel olarak nitro+ daha iyidir ama donanım arızası olmadığına emin olmak lazım
Evet çözünürlüğe bakmamıştım, çözünürlükle böyle oynuyorlarsa sıkıntı vardır diye düşünürüm ben hepmantıklı aslında hocam ama 11k max butcem gibi düşünün bide 6000 serisi amd ekran kartlarında ne gibi problemler olabilir hocam pek bilmiyorum da muhtemelen nitro+ ilanını satın alacağım
Hocam asus dual garip bir çözünürlükte yapmış o testi ondan bu fark var diye düşünüyorum
0 sorun yasadim ben. Sana kalmis yani , asus tuf serisi tank gibimantıklı aslında hocam ama 11k max butcem gibi düşünün bide 6000 serisi amd ekran kartlarında ne gibi problemler olabilir hocam pek bilmiyorum da muhtemelen nitro+ ilanını satın alacağım
Hocam asus dual garip bir çözünürlükte yapmış o testi ondan bu fark var diye düşünüyorum