Neler Yeni

2. el PlayStation 5 alınır mı?

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Arkadaşlar ihtiyaçtan satılık bir fat kasa buldum CFI 1116a CDli sürüm 2 kol ve kablosuz kulaklık ile beraber 20 ay TR garantili kutu fatura tam yarın gidip deneyeceğim. Alırken dikkat etmem gereken önemli herkesin bilmediği bir şey var mı? HDMI portu, seri numarası gibi herkesin bildiği şeyler dışında.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Ali
Arkadaşlar ihtiyaçtan satılık bir fat kasa buldum CFI 1116a CDli sürüm 2 kol ve kablosuz kulaklık ile beraber 20 ay TR garantili kutu fatura tam yarın gidip deneyeceğim. Alırken dikkat etmem gereken önemli herkesin bilmediği bir şey var mı? HDMI portu, seri numarası gibi herkesin bildiği şeyler dışında.
Fiyat ne dostum

Shourd

80+ Gold
fiyata bağlı güzel fiyatsa al en iyisi cdli birde uygun fiyata oyun bulursun

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tahminen sana bahane falan uyduracaktır gelme gibisinden ilan numarası var mı
o zaman zaten alamam ama giderim bakarım problem yoksa , başka konsol bakarım yani ama adam iyi biri gibi cihazın videolarını faturasını falan attı yani ama yarın bakacağız.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Cfi sürümü fat kasa için 2 nesil oluyor sanırım en son çıkan sürümü 1218a olması lazım benim fat kasanın sürümü oydu. Genelde yeni alınan konsollarda son sürümler veriyor 1216 1218 gibi alalı daha 4 ay filan olmuş sürüm niye o kadar eski anlamadım fiyatta piyasanın altında alıcaksan bile dikkatli ol çift kol ve kulaklıkla birlikte o fiyat imkansız gibi.

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Cfi sürümü fat kasa için 2 nesil oluyor sanırım en son çıkan sürümü 1218a olması lazım benim fat kasanın sürümü oydu. Genelde yeni alınan konsollarda son sürümler veriyor 1216 1218 gibi alalı daha 4 ay filan olmuş sürüm niye o kadar eski anlamadım fiyatta piyasanın altında alıcaksan bile dikkatli ol çift kol ve kulaklıkla birlikte o fiyat imkansız gibi.
Bende öyle düşünüyorum, arkadaş iyice kontrolleri yapıp dikkatlice incelesin bencede. Sağlamsa hakikaten, o paraya çok iyi set 🙂

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
yok usta eski değil 1216 olucak onu ben yanlış yazmışım ve adam borçlar için satıyor zaten çalışmaktan fırsatım yok bari hızlı para olsun diye dedi zaten ilana koyduğu gibi denk geldim bende şans yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle düşünüyorum, arkadaş iyice kontrolleri yapıp dikkatlice incelesin bencede. Sağlamsa hakikaten, o paraya çok iyi set 🙂
borç işte usta hem borç hem adamın yeni çocuğu olmuş masraf üstüne masraf yani adama hakda verdim ama kontrol edip alacağım tabii sağlamsa problem yok.

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
Çok İyi fiyat ama 2. El uygulamaları dolu dolandırıcı kaynıyor. Arada bir bakıyom ilanların açıklaması fotoları her şeyi aynı düşük fiyat. Hepside wpye yönlendiriyor. Bu fiyata esnafa verse hmmmmm okii dokiii yine 12kya satardı aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,019,045
Üyeler
161,542
Son üye
Raiwenn
Top Bottom