Neler Yeni

2. El Ps 4 almadan önce yapılması gerekenler

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Belki ps4 özel oyunlarını oynamak istiyor ikisi apayrı konsollar oyunlarda apayrı saçma önerilerde bulunmayın lütfen
Bak şu anda Series S aldım sanki kendin alıyorsun cümlelere bak 30 fps dediğiniz olay çok güzel optimize ediliyor gözünüze 60 fps gibi gözüküyor ikinci olarak Xbox tarafında özel oyun yok bir ton para verip kaliteli oyun bulamamak üçüncü olarakta Ps4 2300 TL Series S 4000 TL arada fiyat farkı bariz belli.
Forza , Halo / Tlou Gow Uncharted .... 😖😖😖
Birincisi bütün o özel oyunların hepsini ayıla bayıla oynayacak mı 2000 küsür lira veripte 8 9 tane oyun mu oynasın hadi diyelim oynadı bitirdi eee sonra ? warzone oynamak isteyecek belki baktı 25 fps fifa oynayacak 30 fps bir diğeri Microsoft xboxa çok fazla yatırım yapıyor baya bi oyun firması satın aldı yeni teknolojiler gelemeye devam ediyor xboxa koskoca bethesdayı satın aldı ve en bilindik oyun firmalarını bünyesine katıyor ve hepsi xboxa özel oyun çıkartıcak daha yeni E3 de bethedanın starfield oyunu xboxa özel gelcek sunumu yapıldı o dilinizden düşürmediğiniz skyrim in yeni oyunu elder scrolls xboxa özel çıkacak bu nesil daha başlamadı Bile diyebiliriz daha siz düşünün gerisini PlayStation özel oyun var diye tutuyordu ama o artık geride kaldı bu nesil xbox daha çok satacaktır zamanla çok kaliteli özel oyunlar xboxa çıkınca keşke Xbox alsaydım demeyin series s alın şimdiden yukarıdaki elemanlarıda dinlemeyin bakarsınız PlayStation değilde Xbox özel oyunları size hitap ediyor ozaman ne olcak birde böyle düşünün paranızı mantıklı harcayın yoksada biriktirin yeni nesil konsol series s alın

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Birincisi bütün o özel oyunların hepsini ayıla bayıla oynayacak mı 2000 küsür lira veripte 8 9 tane oyun mu oynasın hadi diyelim oynadı bitirdi eee sonra ? warzone oynamak isteyecek belki baktı 25 fps fifa oynayacak 30 fps bir diğeri Microsoft xboxa çok fazla yatırım yapıyor baya bi oyun firması satın aldı yeni teknolojiler gelemeye devam ediyor xboxa koskoca bethesdayı satın aldı ve en bilindik oyun firmalarını bünyesine katıyor ve hepsi xboxa özel oyun çıkartıcak daha yeni E3 de bethedanın starfield oyunu xboxa özel gelcek sunumu yapıldı o dilinizden düşürmediğiniz skyrim in yeni oyunu elder scrolls xboxa özel çıkacak bu nesil daha başlamadı Bile diyebiliriz daha siz düşünün gerisini PlayStation özel oyun var diye tutuyordu ama o artık geride kaldı bu nesil xbox daha çok satacaktır zamanla çok kaliteli özel oyunlar xboxa çıkınca keşke Xbox alsaydım demeyin series s alın şimdiden yukarıdaki elemanlarıda dinlemeyin bakarsınız PlayStation değilde Xbox özel oyunları size hitap ediyor ozaman ne olcak birde böyle düşünün paranızı mantıklı harcayın yoksada biriktirin yeni nesil konsol series s alın
1. Bu nesil şimdilik bile Ps5'in satış rakamı Xbox series X ve Series S"in satışından fazla 2. Bethesda RPG oyunlar yapıyor herkese hitap etmez RPG oyunlar ikide bir bana özel oyun olarak Bethesda'yı göstermeyin 3. Ps4'de özel oyunlar haric bile bir çok oyun var hatta özel oyunlar artık 60 - 100 TL arası bulunabiliyor düşün yılın oyunu olan oyunları çok ucuz meblağlara alabiliyorsun 4. Fifa ve Pes gibi oyunlar Xbox tarafındada Ps4 tarafındada 60 fps zaten.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
2. El PlayStation 4 slim almayı düşünüyordum, tam bana göre bi tane buldum ama ps 4 le alakalı hiç bişey bilmiyorum, kendimi bildim bileli LoL oynarım, en sonunda kafam attı ps 4 almaya karar verdi.Almadan önce kontrol etmem gereken bişey var mı?
en az yarım saat ağır bir oyun oyna. takılmalar başlarsa, sistem kapanırsa, oyundan atarsa alma. pc gibi stress testi yapabilmen mümkün değil.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Ps konusunda xbox önermekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum açıkcası,iki konsolunda kendine has ve alınabilir özellikleri var fan boyluk yapmayın,ben ps4 ün hala alınabilir olduğunu düşünüyorum,konuya dönersek gidip bakmanızı öneririm Garanti varmı yokmu fatura varmı yokmu bunlara dikkat edin aldıktan sonra sorun çıkarsa muhattap olabileceğiniz kişiler olsun,İthalatçı yerine sony garantili olursa çok daha iyi olur,cihazda 1 2 saat vakit geçirin gamepadde tuşlar çalışıyormu batma tekleme gibi sorunlar varmı ona bakın,varsa kesinlikle girin oyun oynayın ses ısıda anormallik varmı bakın,verdiğiniz para boşa gitmesin sorun olursa,birçok sağlam yapı var 30 tl verip 3 5 araya serpiştirilmiş oyun silsilesi ve ona bağlı kalmak yerine gidip sevdiğiniz oyunu almak daha keyif vericektir elbette,bide xboxa çıkan oyunlar pc dede olucaktır,gow ragnarok gibi sağlam yapımların devamı çıktığında görüceksiniz zaten aradaki farkı,xbox series s tavsiye etmiyorum fiyatına göre.

Top Bottom