Çözüldü✓ 2. EL RTX 2060 KAÇA SATILIR

rangerpd

80+
Reaksiyon skoru
65
1.5 yıl sadece oyun oynanarak kullanılmış mining yapılmamış rtx 2060 kaça satılabilir

3 ile 4 hadi 4,5 olsun 5e veya daha düşüğe Rx 6600 var ilan sitelerinde gördüğünüz fiyatlara çok inanmayın birkaç gün takip ederseniz iyi fiyata konulan ekran kartı ister 1030 olsun ister 4090 olsun aynı gün satılabiliyor. Hemen satmam lazım diyorsan maksimum üç buçuğa koyabilirsin. Dediğim fiyat bandında Gtx 1660ti lar da var ama dediğim gibi onlar satılmıyor sadece duruyor

3 ile 4 hadi 4,5 olsun 5e veya daha düşüğe Rx 6600 var ilan sitelerinde gördüğünüz fiyatlara çok inanmayın birkaç gün takip ederseniz iyi fiyata konulan ekran kartı ister 1030 olsun ister 4090 olsun aynı gün satılabiliyor. Hemen satmam lazım diyorsan maksimum üç buçuğa koyabilirsin. Dediğim fiyat bandında Gtx 1660ti lar da var ama dediğim gibi onlar satılmıyor sadece duruyor
3.5 ne 🤬🤬🤬🤬🤬 o fiyata gtx 1660 ti bulunmuyor nerdeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4,5 e rahat satarsın. Hatta 3,4 ay durursa ben alabilirim.

3.5 ne 🤬🤬🤬🤬🤬 o fiyata gtx 1660 ti bulunmuyor nerdeyse.
Zaten yazdım olduğun yere göre bir hafta boyunca aralıklarla takip edersen ne ekran kartları ne fiyatlara gidiyor. Ben üç buçuğa sat bana çabuk demiyorum hızlı satmak istiyorsa bu fiyata gider

teşekkürler hepinize

Bir de model de yazın isterseniz belki direkt buradan satılır garantisi de mi var bir buçuk yıllık kart mı?

Bir de model de yazın isterseniz belki direkt buradan satılır garantisi de mi var bir buçuk yıllık kart mı?
bir buçuk yıllık garantisini bilmiyorum da kutusu olduğu gibi duruyor gigabyte d6 modeli

Şu anda RTX 2060 sıfırı 8349TL'ye satılıyor. 5000'e satmayı deneyebilirsin.

Geri