3.5 ne o fiyata gtx 1660 ti bulunmuyor nerdeyse.3 ile 4 hadi 4,5 olsun 5e veya daha düşüğe Rx 6600 var ilan sitelerinde gördüğünüz fiyatlara çok inanmayın birkaç gün takip ederseniz iyi fiyata konulan ekran kartı ister 1030 olsun ister 4090 olsun aynı gün satılabiliyor. Hemen satmam lazım diyorsan maksimum üç buçuğa koyabilirsin. Dediğim fiyat bandında Gtx 1660ti lar da var ama dediğim gibi onlar satılmıyor sadece duruyor
4700 yaz 4.5 a bırakırsın1.5 yıl sadece oyun oynanarak kullanılmış mining yapılmamış rtx 2060 kaça satılabilir
ben 6600xt yi 5 verdım1.5 yıl sadece oyun oynanarak kullanılmış mining yapılmamış rtx 2060 kaça satılabilir
Zaten yazdım olduğun yere göre bir hafta boyunca aralıklarla takip edersen ne ekran kartları ne fiyatlara gidiyor. Ben üç buçuğa sat bana çabuk demiyorum hızlı satmak istiyorsa bu fiyata gider3.5 ne o fiyata gtx 1660 ti bulunmuyor nerdeyse.
bir buçuk yıllık garantisini bilmiyorum da kutusu olduğu gibi duruyor gigabyte d6 modeliBir de model de yazın isterseniz belki direkt buradan satılır garantisi de mi var bir buçuk yıllık kart mı?
Şu an gigbyt modellerinin geneli 3 yıl garantili seninki de öyleyse çok ucuza vermebir buçuk yıllık garantisini bilmiyorum da kutusu olduğu gibi duruyor gigabyte d6 modeli