Alınır fakat yazılım alanında sıkıntı yaşama ihtimalin var kimse yoktur diyemez.Oyun için alacağım 8-9k arası düşünüyorum rx 6600xt iyi ama fiyatına değer mi diye doğrulamak istedim.
hocam vuralelektroniğe sorabilirsinizKargo dahil 8k ya değer mi veya başka öneriniz var mı ?
Yanlış bilgi verme o kartın max piyasası 6500 ucuzuna çok rahat bulursunuz ve 2060supere o kadar asla verilmez ki ikisi rakip bile değilBütçeniz tam olarak nedir? O fiyat bandında NVDİA olarak 2060 Super de bulunuyor, amacınız oyun ise 6600XT alın geçin.
Olm yeter ya hiç sıkıntısı yok 6000 ve üstü kartlardaAlınır fakat yazılım alanında sıkıntı yaşama ihtimalin var kimse yoktur diyemez.
Biraz sahibindende dolaş çok rahat rx 6700 - 6700xt falan bulursunuzKargo dahil 8k ya değer mi veya başka öneriniz var mı ?
Yanlış bilgi verme o kartın max piyasası 6500 ucuzuna çok rahat bulursunuz ve 2060supere o kadar asla verilmez ki ikisi rakip bile değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olm yeter ya hiç sıkıntısı yok 6000 ve üstü kartlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biraz sahibindende dolaş çok rahat rx 6700 - 6700xt falan bulursunuz
Hala cillop gibi kartlar daha geçen rx 6600 aldımŞimdi bakındım biraz da 6700 rahatlıkla bulunabiliyor o fiyatlara, biraz daha bütçe arttırıp ya da pazarlık yaparak belki 6700 XT düşürülebilir. 6000 serisi zaten iyi kartlar. Coilwhine vs. sorunu olur tabii ki de ama sürücü hakkında sorun yaşayanlar; Windows'unu kendileri kurmamış insanlar olur muhtemelen. AMD'nin huyunu bilirsen çok çok iyi kartlardır ama bu arkadaşların hepsi AMD düşmanı. İki firmayı da aktif olarak kullanıyorum, bir dönem Intel de denedim. Neredeyse ikisi de birbirine benzer. Nvidia'nın abartılmasını pek anlamıyorum. Kötü değil kesinlikle ama AMD'yi çöpleyip, Nvidia'yı yüceltecek kadar fark yok zaten.
Hala cillop gibi kartlar daha geçen rx 6600 aldım
En son çıkan cod oyunu 16 gb falan vram kullanıyodu galiba para için erken çıkarılmış oyunlarSürücüleri ayırmalarının da kötü olduklarını düşünüyorlar bir de. 6000 serisi iyi ki diğerlerinden ayrıldı. Yeni kartlara sürücüleri entegre edeceğiz diye eski kartların stabilitesini bozuyorlardı. Günümüz koşullarında da 6000 serisinin kendi çözünürlüğünde en az 3-4 yılı var bence. Grafik olarak çok bir seviye atlamadı oyunlar. Zaten yeni oyun çıkmıyor doğru düzgün. Çıksa da optimizasyonları feci kötü. Ne kullanırsak kullanalım fark etmiyor.
En son çıkan cod oyunu 16 gb falan vram kullanıyodu galiba para için erken çıkarılmış oyunlar