Neler Yeni

Çözüldü✓ 2.el RX 6900 XT furmark sonuçları

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Bal

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop

Bu ürünü almayı düşünüyorum da 2.el olunca bi tık kuşku kalıyor. Böyle durumlarda furmark testine önem veriliyor sanırım ve 14dk boyunca 4k 8xMSAA ile 66 derece cok iyi geldi.
Olması gereken değer mi? Kartın durumu iyi mi yoksa başka testler de gerekir mi?
14dkdan daha uzun olmalı yarım saat falan olmalı

Bu ürünü almayı düşünüyorum da 2.el olunca bi tık kuşku kalıyor. Böyle durumlarda furmark testine önem veriliyor sanırım ve 14dk boyunca 4k 8xMSAA ile 66 derece cok iyi geldi.
Olması gereken değer mi? Kartın durumu iyi mi yoksa başka testler de gerekir mi?
hocam eve gidin ve test yapın 10bin tl çok ucuz kalıyor ya çok kullanılmış yada bozulmuş bu eski bir fotoğraf olabilir

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,569
İsim
uwu

20 dk fln yapsın bide qhd 0x msaa yada 4k 0x msaa ile yapsın sonra int sonuçlarla karşılaştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam eve gidin ve test yapın 10bin TL çok ucuz kalıyor ya çok kullanılmış yada bozulmuş bu eski bir fotoğraf olabilir
Ucuz değil normal

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam eve gidin ve test yapın 10bin TL çok ucuz kalıyor ya çok kullanılmış yada bozulmuş bu eski bir fotoğraf olabilir
Eskişehirdeyim ve öyle bir imkanım yok maalesef. Satıcıdan güncel sonuç isteyip ona göre bakayım o zaman.

20 dk fln yapsın bide qhd 0x msaa yada 4k 0x msaa ile yapsın sonra int sonuçlarla karşılaştır

Ucuz değil normal
Tamamdır hocam satıcı ile iletişime geçeyim

Fiyat bana da ucuz gelmişti de normal diyorsanız bi kuşkum daha eksilmiş oldu. Teşekkürler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Evet bu ürünü incelemiştim bende ölesine bakarken. Güç tüketim değerine bakarsan kartın tam zorlanmadığnı görürsün 288W ile 2-3 dakikada aşağı yukarı zaten çıkıcağı maks sıcaklığa çıkmış. Bu kart nitro+ iyi bir kart tahminen limitlerinde 300-320W görür sıcaklıkta maks 68 falan olur muhtemelen. Bakılabilir temiz duruyor.

Bide dikkat edersen fanlar o tüketimde ve ısınmada %50 dönüyor. Sapphire hep fanları az döndürür sessizlik odaklı olduğu için. Hani kartın pek ısınma imkanı yok ısınsada çözüm bol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bu ürünü incelemiştim bende ölesine bakarken. Güç tüketim değerine bakarsan kartın tam zorlanmadığnı görürsün 288W ile 2-3 dakikada aşağı yukarı zaten çıkıcağı maks sıcaklığa çıkmış. Bu kart nitro+ iyi bir kart tahminen limitlerinde 300-320W görür sıcaklıkta maks 68 falan olur muhtemelen. Bakılabilir temiz duruyor.

Bide dikkat edersen fanlar o tüketimde ve ısınmada %50 dönüyor. Sapphire hep fanları az döndürür sessizlik odaklı olduğu için. Hani kartın pek ısınma imkanı yok ısınsada çözüm bol.
Sağolun hocam fikirleriniz için. Dediğim gibi satıcı ile iletişime geçip güncel sonucları isteyip tekrar konu açarım galiba.

anladım hocam.

Top Bottom