Neler Yeni

2 El sistem aldım H.o G.o?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
H.O hocam bu paraya 1650'li sistem iyi gayet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
fuat toraman
Alıntıyı görüntüle
Anakart: h310m pro vdh plus
3750'TL'Ye Komple PC aldım bugün kasa monitör klavye kulaklık vs ?
Anakart beğenmedim dostum sadece diğerleri iyi f/p odaklı bakarsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stoklar .... Düzelir ne kadar da boş yorumlar yapanlar var anlamıyorum evet parçalar pek iyi değil ama monitör dahil 3750 TL ye bu sistemi almak bedava resmen bilmem farkında mısın ?
Hocama katılıyorum . Bu fiyata sistem bedava ekran kartı için bile alınır

Baran74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Baran Akyol
Ekonominin gidişatını pandemiye bağlayanlardan mısın? Öyle ise cevap bile yazmayacağım.
Anladığım kadarıyla yarışcak insan arıyorsun, neyse mesajınıza gelirsek pandemi dolayısıyla ülkenin üretimini epey düştü ve üretim düşüncede başka ülkelerden ihtiyacımızı karşılıyoruz ithalat yapıyoruz. ve başka ülkeden alışveriş yaptığımız için paramız değerleşiyor.

Bura.K

80+ Silver
Anladığım kadarıyla yarışcak insan arıyorsun, neyse mesajınıza gelirsek pandemi dolayısıyla ülkenin üretimini epey düştü ve üretim düşüncede başka ülkelerden ihtiyacımız karşılıyoruz ithalat yapıyoruz. ve başka ülkeden alışveriş yaptığımız için paramız değerleşiyor.
Siyaset olarak benden daha iyi takip ettiğine inanmıyorum. Diğer monitörüm de bile anlık olayları takip eden birisiyle ekonomi tartışıyorsun :D. Neyse, ekonomimiz pandemi öncesi de kötüydü. Dolar yükselmesi ithalat'dan yana, ambargo yüzündendir. O çok sevdiğiniz CB ambargo almak için elinden geleni yapıyor. Pandemi öncesi de üretmiyorduk şimdi de üretmiyoruz. Bana burada ekonomi felsefesi yaptırma ölü olarak çıkarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,111
Üyeler
166,884
Son üye
erdmklc52
Top Bottom