Stoklar düzeldiğinde 3000 liraya i3 10100F sistem alabilirken onu o fiyata alması saçmalık. işlemci rezillik ram günü kurtarsın diye konulmuş.Adam 3750 TL'ye almış farkındasın değil mi?
Stoklar düzeldiğinde 3000 liraya i3 10100F sistem alabilirken onu o fiyata alması saçmalık. işlemci rezillik ram günü kurtarsın diye konulmuş.Adam 3750 TL'ye almış farkındasın değil mi?
Stoklar .... Düzelir ne kadar da boş yorumlar yapanlar var anlamıyorum evet parçalar pek iyi değil ama monitör dahil 3750 TL ye bu sistemi almak bedava resmen bilmem farkında mısın ?Stoklar düzeldiğinde 3000 liraya i3 10100F sistem alabilirken onu o fiyata alması saçmalık. işlemci rezillik ram günü kurtarsın diye konulmuş.
Adam tamamen set almış. Farkındasındır inşallah?Stoklar düzeldiğinde 3000 liraya i3 10100F sistem alabilirken onu o fiyata alması saçmalık. işlemci rezillik ram günü kurtarsın diye konulmuş.
Stoklar düzgün iken bile ben 3K'ya İzoly sistemleri görüyordum? Kanıtınız var mıdır, bilgilenmek istiyorum?Stoklar düzeldiğinde 3000 liraya i3 10100F sistem alabilirken onu o fiyata alması saçmalık. işlemci rezillik ram günü kurtarsın diye konulmuş.
İzoly, değil gamegaraj'da 7 ay öncesine kadar 3500'e GTX 1650 li sistem vardıStoklar düzgün iken bile ben 3K'ya İzoly sistemleri görüyordum? Kanıtınız var mıdır, bilgilenmek istiyorum?
sistem 2 el şuanki piyasada ben kendimce iyi fiyata aldım diyorum dStoklar düzeldiğinde 3000 liraya i3 10100F sistem alabilirken onu o fiyata alması saçmalık. işlemci rezillik ram günü kurtarsın diye konulmuş.
7 ay öncenin kur ve enflasyonu ile şu ankinin aynı mı?İzoly, değil gamegaraj'da 7 ay öncesine kadar 3500'e GTX 1650 li sistem vardı![]()
Bu paraya 1050 ti bile vermiyorlar sen nasıl bu kadar ucuza aldın aklım almıyor satan adamın piyasadan haberi yok sanırımsistem 2 el şuanki piyasada ben kendimce iyi fiyata aldım diyorum d
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitor 75'hz 65'değil bu arada