Neler Yeni

2 El sistem aldım H.o G.o?

Baran74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Baran Akyol
Siyaset olarak benden daha iyi takip ettiğine inanmıyorum. Diğer monitörüm de bile anlık olayları takip eden birisiyle ekonomi tartışıyorsun :D. Neyse, ekonomimiz pandemi öncesi de kötüydü. Dolar yükselmesi ithalat'dan yana, ambargo yüzündendir. O çok sevdiğiniz CB ambargo almak için elinden geleni yapıyor. Pandemi öncesi de üretmiyorduk şimdi de üretmiyoruz. Bana burada ekonomi felsefesi yaptırma ölü olarak çıkarsın.
İş makinesi alıp satıyorum, ekonomoyi benden iyi asla bilemezsin.

Baran74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Baran Akyol
Bak daha "ekonomi" yazamıyorsun hala konuşuyorsun. TIP okuyorum daha atanamadım. Neden acaba bir sorgula? Her şeye zam gelme sebebi pandemi mi? "Pandemi" dersen has koyun damgası vurup ayrılacağım.
İş makinesinin fiyatları neden uçtu bi düşün bakalım. örneğin bir cat 320D fiyatı 400.00 değilken neden 700.000 den başlıyor ?

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
İş makinesinin fiyatları neden uçtu bi düşün bakalım. örneğin bir cat 320D fiyatı 400.00 değilken neden 700.000 den başlıyor ?
Dostum Çok Gereksiz Konuşuyorsun Ve Bilgin Yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem Gayet Güzel Ram Ekleyip Ufak Değişiklikler Yaparsan Harika Ötesi Olur Çok İyi Almıssın

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Bence Uzatmaya Gerek Yok
Sistem Güzel Değişiklikler Yapılabilir Burda Adam PC Almış Siz Kendi Kavganızı Kişisiel Olaylarınızla Konuyu Kirletiyorsunuz?
Sistemle İlgili Yorum Yapılması Lazım Sadece
Konuyu Kirletiyorsunuz Artı Gerkesiz Reaksiyon 😉

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Bak daha "ekonomi" yazamıyorsun hala konuşuyorsun. TIP okuyorum daha atanamadım. Neden acaba bir sorgula? Her şeye zam gelme sebebi pandemi mi? "Pandemi" dersen has koyun damgası vurup ayrılacağım.
😂Forumdaki gereksiz kişiler listesine ekleniyorsun
1628021485542.png

tek butona basmanız yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,109
Üyeler
166,884
Son üye
erdmklc52