lodoskibar
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
2. el 8500 TL ye kadar bütçem var (Ankara) apu düşünmüyorum
Son düzenleme:
sıfır apu al. ilerde ekran kartı tak8500 TL ye kadar bütçem var
8500 TL ye kadar bütçem var
apu düşünmüyorum hocam elime bidaha ne zaman para geçer bilmiyorumsıfır apu al. ilerde ekran kartı tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Kanka bende bunu almak istiyorum sende bu sistem mi var ?sıfır apu al. ilerde ekran kartı tak
![]()
Teknobiyotik APU 5600G - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 8GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
ben 7-8 ay 5600g apu kullandım günümüz oyunlarını gayet iyi şekilde oynadım. Rdr2 bitirdim bu apu ile.Sonra rx6600 taktım ve gayet güzel sistem kullanıyorum halaKanka bende bunu almak istiyorum sende bu sistem mi var ?
Bişey sorucam valorant düşük ve yüksek ayarlarda kaç FPS verdiğini yazarmisinben 7-8 ay 5600g apu kullandım günümüz oyunlarını gayet iyi şekilde oynadım. Rdr2 bitirdim bu apu ile.Sonra rx6600 taktım ve gayet güzel sistem kullanıyorum hala
düşük ayarlarda 200-250 arası oluyordu bazen yüksek ayarlarda denemedim hiç ama yine fazla düşmezBişey sorucam valorant düşük ve yüksek ayarlarda kaç FPS verdiğini yazarmisin
Teşekkürler kanka genelde r6,valo tarzı oyunlar oynıyacağımda soruyorum r6 oynadın mı?düşük ayarlarda 200-250 arası oluyordu bazen yüksek ayarlarda denemedim hiç ama yine fazla düşmez
kral çok teşekkür ederim sonuncu iyiymişAlışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
İ3 10100F 16 GB RAM RX 580 8GB 256 GB M2 TERTEMİZ - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1075956847
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Ryzen 3600 asus 75/1 ms monitörlü pc - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1074432373
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
monitörde var diyemikral çok teşekkür ederim sonuncu iyiymiş