Samsung istiyorsan S20Fe kamera için, A54 günlük kullanım için, oyun için onereceğim pek cihaz yok bu fiyatda. A54 iş görürHerkese selamlar, 12k ya maks. 2.el de olabilir samsung ilk tercihim tavsiyeniz nedir ?
S22 bulabilir miyim nasil olurSamsung istiyorsan S20Fe kamera için, A54 günlük kullanım için, oyun için onereceğim pek cihaz yok bu fiyatda. A54 iş görür
S22 dusunuyorumS21 5G bulursun.
S22 çok tercih edeceğim bir cihaz olmazdı. Zaten bulamazsınız büyük ihtimal.S22 bulabilir miyim nasil olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
S22 dusunuyorum
Bulursan iyi ama bataryası hızlı biter ama kamerada çok iyi yani ip12 pro dengi sayılabilir gibi ama işte sd8 gen 1 var ısınma sorunu var ama dediğim gibi günlük kullanıcıysan al sürekli oyun oynarım dersen üzerS22 bulabilir miyim nasil olur
S22 dusunuyorum
Olabildigince guncel bir cihaz dusunuyorumS22 çok tercih edeceğim bir cihaz olmazdı. Zaten bulamazsınız büyük ihtimal.
Kamera on planda, tercihiniz ne olurduBulursan iyi ama bataryası hızlı biter ama kamerada çok iyi yani ip12 pro dengi sayılabilir gibi ama işte sd8 gen 1 var ısınma sorunu var ama dediğim gibi günlük kullanıcıysan al sürekli oyun oynarım dersen üzer
Kamera ise S22 bulabilirsen al tabii kiOlabildigince guncel bir cihaz dusunuyorum
Kamera on planda, tercihiniz ne olurdu
S22 varsa tabii ki s22Olabildigince guncel bir cihaz dusunuyorum
Kamera on planda, tercihiniz ne olurdu
A101 e sifiri 18k ya gelmis 2. Elleri 15 16k ne bicim is anlamadimS22 varsa tabii ki s22
Direnç iyi işçilik olmazsa sıkıntıA101 e sifiri 18k ya gelmis 2. Elleri 15 16k ne bicim is anlamadim
Xiaomi note 13 pro plus yd dirençli cihazi 13.500tl ye satiyorlar
S21 5G ler 10k altına bile bulunuyor, s21 5g de kamera olarak çok sağlam cihazdır.A101 e sifiri 18k ya gelmis 2. Elleri 15 16k ne bicim is anlamadim
Xiaomi note 13 pro plus yd dirençli cihazi 13.500tl ye satiyorlar
Xiaomiye cok girmek istemiyorum ya cekiniyorum birazDirenç iyi işçilik olmazsa sıkıntı
İphone da rakibi nedirS21 5G ler 10k altına bile bulunuyor, s21 5g de kamera olarak çok sağlam cihazdır.