omerb.gzck
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 362
- Konu Sahibi Konu Sahibi
darboğazın sisteme bir zararı olmuyor diye biliyorumHayır alınmaz bu bilgisayar darboğaz olur
darboğazın sisteme bir zararı olmuyor diye biliyorumHayır alınmaz bu bilgisayar darboğaz olur
ama performans kaybı yaşarsın ama alıp işlemci değiştirebilirsin i7 veya 5 takarsındarboğazın sisteme bir zararı olmuyor diye biliyorum
i5 6400 ile deişebilirim belki daha sonra sistemi geliştirebilirim merakettiğim şey her türlü işi bu pc ile yapabilirmiyimama performans kaybı yaşarsın ama alıp işlemci değiştirebilirsin i7 veya 5 takarsın
Peki bunu anakartın destekliyormui5 6400 ile deişebilirim belki daha sonra sistemi geliştirebilirim merakettiğim şey her türlü işi bu PC ile yapabilirmiyim
bilmiyorum?Peki bunu anakartın destekliyormu
merak ettiğim bişeyde bu bu anakrt daha yüksek işlemci kaldırırmı?Peki bunu anakartın destekliyormu
Bakayım bibilmiyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
merak ettiğim bişeyde bu bu anakrt daha yüksek işlemci kaldırırmı?
5. nesil bir işlemci rx 580 8gb ye darboğaz yapmaz dimi?Bakayım bi
Sadece 1155 pin işlemcileri takabilirsin ve ddr3 olanları sanırım intelin 6. nesil ve sonrası ddr4 oluyor 5. nesile kadar takabilirsin diye düşünüyorum
Ee sanırım yapmaz5. nesil bir işlemci rx 580 8gb ye darboğaz yapmaz dimi?
tamam teşekkür ederim yardımcı olduğun içinEe sanırım yapmaz
Nedemek iyi günlertamam teşekkür ederim yardımcı olduğun için
evet ekran kartı orta bütçede alınabilecek bir kart fakat 2. el mining garantisi yok ise alınmamalıteşekkür ederim soracağım.
ekran kartı güçlü diye biliyorum mining bu nedenle olabilirmi ondan dolayımı düşünüyorsunuz?
minig yapılıp yapılmadığını anlayabileceğim bir yöntem varmıdır?evet ekran kartı orta bütçede alınabilecek bir kart fakat 2. el mining garantisi yok ise alınmamalı
minig yapılıp yapılmadığını anlayabileceğim bir yöntem varmıdır?