Neler Yeni

2.El xbox gamepad alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
emre-tutar
Merhaba, yarın sarı siteden şirinevlerdeki H*** E****'ten xbox gamepadi almayı düşünüyorum. Fiyatları 1300-2000 arasında, dualsense ise 1800. 6 ay dükkan garantili diyor. Bu satıcıdan daha önce alışveriş yapan var mı? Varsa düşüncelerini yazabilir mi

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
ahmet taha çelenk
Hocam son nesil xboxmı

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
709
İsim
Burak
3 ay önce sıfırını 1600e almıştık

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Arda Akel
Valla çakma satma şansı da var ''dükkan garantili'' ise. Bence sen sıfır kutusunda/ambalajında al.
Böyle durumlarda işi şansa bırakmak çok kötüdür.

Bak ben zamanında birinden PlayStation 3 kolu alacaktım online, adam bana sony çakması bir kol göndermişti.
Zamanında da 1000 lira mıydı neydi, zar zor para biriktirerek almıştım ve sonra g...tümde patlamıştı. :(

ŞANSA BIRAKMA BENCE DEDİĞİM GİBİ. Yerinde olsam adam akıllı sıfır alırdım pahalı olsada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
emre-tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam son nesil xboxmı
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla çakma satma şansı da var ''dükkan garantili'' ise. Bence sen sıfır kutusunda/ambalajında al.
Böyle durumlarda işi şansa bırakmak çok kötüdür.

Bak ben zamanında birinden PlayStation 3 kolu alacaktım online, adam bana sony çakması bir kol göndermişti.
Zamanında da 1000 lira mıydı neydi, zar zor para biriktirerek almıştım ve sonra g...tümde patlamıştı. :(

ŞANSA BIRAKMA BENCE DEDİĞİM GİBİ. Yerinde olsam adam akıllı sıfır alırdım pahalı olsada.
ya sıfırı aşırı zam yemiş, o kadar parayı ona vermek çok koyuyor açıkçası. olmazsa arada sarı siteye acil diye ucuz koyanlar oluyor, onlardan alırım

arda_akel1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Arda Akel
evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya sıfırı aşırı zam yemiş, o kadar parayı ona vermek çok koyuyor açıkçası. olmazsa arada sarı siteye acil diye ucuz koyanlar oluyor, onlardan alırım
Ha bak o da olur işte. Sarı sitede de bayağı fırsatçı oluyor, çakal oluyor. Aman dikkat ve şimdiden hayırlı olması dileği ile!

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,403
İsim
Yunus Şahin
Alınır ya. 1 sene olacak neredeyse bende geçen sene almıştım çok oynamadım ama duruyor hala. Arkadaşa verdim bende. O kullanıyor. Bir sorun olmaz.

Top Bottom