Yardım 2. El Yd 16 pro max alırken nelere dikkat etmeliyim

Roex

80+
Reaksiyon skoru
54
Selamın aleyküm 46 bin tl fiyata 16 pro max çöl titanyum bir telefon buldum 2. El telefoncuda 2 aylık daha cihaz çizik darbe vs tokmuş kutu mevcut kablosu mevcut değilmiş a3296 model numarasına sahip devir sayısı ise 65 bu cihazı alırken nelere çok dikkat etmeliyim acil olarak dönüş yaparsanız çok sevinirim

Selamın aleyküm 46 bin tl fiyata 16 pro max çöl titanyum bir telefon buldum 2. El telefoncuda 2 aylık daha cihaz çizik darbe vs tokmuş kutu mevcut kablosu mevcut değilmiş a3296 model numarasına sahip devir sayısı ise 65 bu cihazı alırken nelere çok dikkat etmeliyim acil olarak dönüş yaparsanız çok sevinirim
Cizik olmayabilir ama ekran veya kasa degismis olabilir kelime oyunlarina dikkat

Sim kart yuvasını çıkarıp ağzını dayayıp içine üfle, fark edilir bir hava çıkışı oluyorsa önceden açılmış olma ihtimali yüksek.
Hiç öyle durmuyor ama olduki değiştirilmiş nasıl anlaşılır veya anlayabilirim

Sim kart yuvasını çıkarıp ağzını dayayıp içine üfle, fark edilir bir hava çıkışı oluyorsa önceden açılmış olma ihtimali yüksek.
Başka nelere bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü cihazı uzun süre kullanacağım (4-5) sene garanti

Başka nelere bakayım

Çünkü cihazı uzun süre kullanacağım (4-5) sene garanti
PC üzerinde 3uTools ile parça kontrolü yap ama bu tarz uyarıları atlatmak çok kolay. Başka da yapabileceğin bir şey yok.

Telefoncudan alacağım 3utools nasıl kontrol edebilirimki laptopum yok
Çoğu telefoncuda PC var ve kendileri de kullanıyor. Kontrol etmek istediğini söyle.

Hocam size cihazın görsellerini iletsem olur mu
Görseller bir şey ifade etmez. En fazla ekran çerçevesi kalınlığından ekran orijinal olup olmamasına dair net olmayan bir fark olur.

Görseller bir şey ifade etmez. En fazla ekran çerçevesi kalınlığından ekran orijinal olup olmamasına dair net olmayan bir fark olur.
Hocam video attı adam ekranda koruyucu var cihaz temiz duruyor genel anlamıyla

Güncel

Geri