merhabalar yeni bir sistem topluyorum rx6600xt veya rx 6600 ekran kartını 2. el olarak alıcağım. bir RX6600XT ilanı buldum FurMark test sonucu 73 derece 165fps. alsam sıkıntı yapar mı? satıcı profilinde 2 tane gta gitar ve 3090 var.
Almadan önce görüntülü görüşmeden isterimGenelde fark ediyor
Bence şimdiden isteyin , boşuna uğraşmamış olursunuzAlmadan önce görüntülü görüşmeden isterim
Peki başka sorabileceğim ne var önemli olan.Bence şimdiden isteyin , boşuna uğraşmamış olursunuz
İçi açılmış mı, kutusu var mı. Fanlarında sürtme sesi veya farklı rahatsız edici bi ses var mı diye sorabilirsinizPeki başka sorabileceğim ne var önemli olan.
Birkaçtane benchmark oyunlardan istiyim mi?İçi açılmış mı, kutusu var mı. Fanlarında sürtme sesi veya farklı rahatsız edici bi ses var mı diye sorabilirsiniz
3DMark testlerinden sentetik performans testlerini yaptırabilirsiniz TimeSPY gibi
Her satıcı uğraşmak istemeyebilir. Birde ram ve işlemci oyundaki fpsi etkiliyor. Sentetik testler daha iyi kıyaslama açısındanBirkaçtane benchmark oyunlardan istiyim mi?
Ben yinede almaya çalışıyım genelde 5600 ile kulanıyorlar internettekilerle karşılaştırırımHer satıcı uğraşmak istemeyebilir. Birde ram ve işlemci oyundaki fpsi etkiliyor. Sentetik testler daha iyi kıyaslama açısından