muhammet.37
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapalı kutu ithal dedi aldığım kişi dram mezsuzu varmi bunda güvenilir bir alet miGarantisi yoksa fiyat normal 2k ile 2.2 arası satiliyordu
Kapalı kutu ithal dedi aldığım kişi dram mezsuzu varmi bunda güvenilir bir alet miGarantisi yoksa fiyat normal 2k ile 2.2 arası satiliyordu
Dram Kingston nv modellerinde yok diye biliyorum ürün gelince seri kod illa vardır Kingston sorgulama yaparsınız. Emin değilim ama ürün orijinal açısından üretici firma illa ki seri numara basmıştır diye düşünüyorumKapalı kutu ithal dedi aldığım kişi dram mezsuzu varmi bunda güvenilir bir alet mi
Yani orijinal olup olmadigi seri kod kısmından çıkarı mi meydanaDram Kingston nv modellerinde yok diye biliyorum ürün gelince seri kod illa vardır Kingston sorgulama yaparsınız. Emin değilim ama ürün orijinal açısından üretici firma illa ki seri numara basmıştır diye düşünüyorum
NV3'te, direkt olarak NV serisinde DRAM bulunmuyor.Kapalı kutu ithal dedi aldığım kişi dram mezsuzu varmi bunda güvenilir bir alet mi
SSD'nin uygulaması, yapılan testler, yukarıda atılan Flash ID yazılımı belli eder.Yani orijinal olup olmadigi seri kod kısmından çıkarı mi meydana
çakması çok umarım orijinaldirArkadaşlar ikincielden 1tb m2 ssd aldım nv3 sizce iyi mi? param güvende ile aldım sifir kapalı kutu sizce iyi mi? sizin düşünceleriniz nedir bu ürün iyi mi? ?
tamam index bilişim garanti belgesi var orijinaldir muhtemelenAdamdan şu fotoları aldım bilgisi olan bakabilirmi
Bayağı bir orjinale benziyor. Ben geçen ay arkadaşıma sistem topladığında nv3 1Tb kullandık adamın attığı fotoğraflarla birebir benziyor yüksek ihtimalle sahte değil ama sahte işini bazen abartıyorlar orjinaldan farksız yapıyorlar.Adamdan şu fotoları aldım bilgisi olan bakabilirmi
Cakma degil gibi gelinceAdamdan şu fotoları aldım bilgisi olan bakabilirmi
Ürün gen 4 ve benim anakartim gen 3 bu yüzden bu kağıt üzerindeki hızları alamamCakma degil gibi gelince
https://www.kingston.com/en/support/technical/ssdmanager bunu indir bakalım tanıyacak mı tanırsa özelliklerine bak
Şu crystal diskmarkı çalıştır değerler kağıt üzerindeki değerlerle uyumluysa kullan