2. Elden 650 € düşürdüğüm pc

efsindo

80+
Reaksiyon skoru
0
Dostlar 2. elden almayi düşünüyorum, upgrade edilebilir mi ? Ve bu sistem yayın ve render için iş görür mü ?

Ekler

• IMG_5266.png
    IMG_5266.png
    361.5 KB · Hit: 132
Dostlar 2. elden almayi düşünüyorum, upgrade edilebilir mi ? Ve bu sistem yayın ve render için iş görür mü ?
işlemcisi iyi ekran kartı upgrade yapmanız daha iyi olabilir rx 5600 xt çok güçlü sayılmaz.

2. el için gereksiz pahalı geldi bana

Ekipmanlar olarak hangi marka model var yazmıyor ki eğer sadece kasaysa cok pahali

Monitörden dolayı mı bu kadar pahalı sistem ? tr piyasasında rtx4060 veya B580 ekran kartlı sıfır sistem alıyorsun ? Hadi gel gelelim yan ürünler çok iyi markalar olursa mesela klavye, mouse Razer'in iyi serilerinden koltuk vsvs. işte o zaman yan ürünlerden dolayı alınabilir.

Son düzenleme:
2. El için kesinlikle pahalı bir fiyatta daha uyguna daha iyisi yapılabilir

monitor dahilse dusunulebilir ama yayin icin o ekran karti cok yetmez psu da ileride daha iyi bir karta yukseltirseniz degistirilmesi gerekir

Geri