Yayın için süper bir performans alamayabilirsiniz onun dışında ortalama bir pcDostlar 2. elden almayi düşünüyorum, upgrade edilebilir mi ? Ve bu sistem yayın ve render için iş görür mü ?
Peki upgrade imkanı var mı varsa hangi parçalar ?Yayın için süper bir performans alamayabilirsiniz onun dışında ortalama bir pc
işlemcisi iyi ekran kartı upgrade yapmanız daha iyi olabilir rx 5600 xt çok güçlü sayılmaz.Dostlar 2. elden almayi düşünüyorum, upgrade edilebilir mi ? Ve bu sistem yayın ve render için iş görür mü ?
Ekran kart ram bro yayın gibi bir düşüncen varsa 32 gb ram daha iyi olurPeki upgrade imkanı var mı varsa hangi parçalar ?
2. El için kesinlikle pahalı bir fiyatta daha uyguna daha iyisi yapılabilirDostlar 2. elden almayi düşünüyorum, upgrade edilebilir mi ? Ve bu sistem yayın ve render için iş görür mü ?
monitor dahilse dusunulebilir ama yayin icin o ekran karti cok yetmez psu da ileride daha iyi bir karta yukseltirseniz degistirilmesi gerekirDostlar 2. elden almayi düşünüyorum, upgrade edilebilir mi ? Ve bu sistem yayın ve render için iş görür mü ?