Neler Yeni

2 gün önce 3000 TL'ye aldığım Kulaklık Prime ile 2550 TL Oldu

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
nerden aldın o önemli amazondan aldıysan fiyat farkı talebi iste istersen verirler mi bilmiyorum yada iade hakkında konuş amazonsa iade alır çünkü 1 aya kadar ürün açılsa bile iade alıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
nerden aldın o önemli amazondan aldıysan fiyat farkı talebi iste istersen verirler mi bilmiyorum yada iade hakkında konuş amazonsa iade alır çünkü 1 aya kadar ürün açılsa bile iade alıyorlar
sabah mesaj atacağım umarım verirler , bu arada ürünü amazon satıyordu :)
resim_2022-10-12_004426412.png

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

sucukreizimiz

80+ Bronze
Fiyat farkını vermezler iade etmen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Dostum açık açık açıkladım sorunu olmayan bir ürünü iade edip yerine tekrar aynı ürünü alıyorsun elindeki ürün sorunlu olsa anlarım ama sırf fiyat farkı için iade etmek sence doğru bir hareketmi? İade edilen ürün imha olacak senin şayet vicdanın buna el veriyorsa şayet sana hayatında başarılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu anda müsteri hizmetlerine bağlanıp farkı ödemelerini istiyeceğim galiba.yeni bir sipariş oluştursam iade kabul etmmeme riskide olabilir :)

knka 450 TL den bahsediyoruz
Kanka öbür tarafta hesap vericez :) sorunu olmayan bir ürünü iade edip sırf fiyat farkı için vs sence kabul edilir birşeymi senin iade edeceğin ürün tekrar satışa çıkmayıp imha ediliyor.

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar merak etme olmadı onlar kendi iade edin derler zaten. Amazon bu konularda yardımcı oluyor.

The Batman

80+ Silver
Dostum açık açık açıkladım sorunu olmayan bir ürünü iade edip yerine tekrar aynı ürünü alıyorsun elindeki ürün sorunlu olsa anlarım ama sırf fiyat farkı için iade etmek sence doğru bir hareketmi? İade edilen ürün imha olacak senin şayet vicdanın buna el veriyorsa şayet sana hayatında başarılar.

Kanka öbür tarafta hesap vericez :) sorunu olmayan bir ürünü iade edip sırf fiyat farkı için vs sence kabul edilir birşeymi senin iade edeceğin ürün tekrar satışa çıkmayıp imha ediliyor.
Helale haram diyen dinden çıkar şakasi yok iki taraf anlastiysa hiç bir sorun olmaz

Knispel

80+ Bronze
Amazondan bir ürün satın alındığında ve erken bir süre içerisinde fiyatı düşerse o kalan parayı iade ediyorlardı. Yani 2 ay önce böyleydi. Eğer bu uygulamayı değiştirmedilerse paranı geri alabilirsin. Müşteri hizmetleriyle görüşün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,576
Üyeler
166,232
Son üye
bybabi
Top Bottom