2 gündür kabus görüyorum!?

Astra G

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
650
2 gündür kabus görüyorum 2 gün önceki gördüğüm rüyada odadaki ayıcık beni korkutmuştu ve uyanmıştım. Dün gece tekrar gördüm kalktım wc'ye felan gittim ama dün ne gördüm hatırlamıyorum. Ya bugün de görürsem diye endişeliyim.

Neden korkarsan onu görürsün yani yapıcak bir şey yok

2 gündür kabus görüyorum 2 gün önceki gördüğüm rüyada odadaki ayıcık beni korkutmuştu ve uyanmıştım. Dün gece tekrar gördüm kalktım wc'ye felan gittim ama dün ne gördüm hatırlamıyorum. Ya bugün de görürsem diye endişeliyim.
poponu ört kanka
MODLAR UYARI ATMADAN SÖYLEYEYİM BU YORUM GAYET CİDDDİ
popom acık uyuyunca ben de sacvma rüyalar görüyorum popo bel kapalı kalcak

besmele çek öyle zıbar
1658917426387.png

İkinci anlamını biliyomuydun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korma benim anladığım yatmadan önce izlediğin konuştugun vs. ile bağlantılı. Geçen gün milliyetçi dayıları izlerken uyuya kalmışım rüyamda kocaman türk bayrağı dikiyordum sonra tsunami oldu ben bayrağı tek başıma havada tutuyordum garip : /

poponu ört kanka
MODLAR UYARI ATMADAN SÖYLEYEYİM BU YORUM GAYET CİDDDİ
popom acık uyuyunca ben de sacvma rüyalar görüyorum popo bel kapalı kalcak
Çünkü beynini öyle şartlandırmışsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaman zaman olur rüyadan kabustan sıkıntı olmaz uzun süre devam ederse psikiyatriste gidersin.

Bunun anlamını düşünebilirsin, illaki günlük hayatta bir şeyler seni rahatsız etmiştir ya da bir şeyleri kafana takmışsındır. Bunları bulmaya odaklan^^

Geri