arkadaşlar dump dosyasını okumayı bilen varsa 2 günlük mavi ekran hatasını atıyorum sizce sebep nedir ?
belki ben yüzde 10 dayımMavi ekranların yüzde 90 i ramdir
Emülatör afterburner mouse klavyenin yazılımları win 10 etkinleştirme bunlarda mavi ekran verir. Donanimsalsa yüzde 90 ramdirbelki ben yüzde 10 dayım
geçenlerde yine veriyordu üst üste, pubgnin emülatörü olan gameloopu kaldırdım düzeldi onda sorun varmış
Donanımsal RAM hatası vermiş. RAM'leri teker teker Memteste sok bakalım.arkadaşlar dump dosyasını okumayı bilen varsa 2 günlük mavi ekran hatasını atıyorum sizce sebep nedir ?
dump dosyasından anlayan biri varsa söyler hocam şimdi neyden olduğunuEmülatör afterburner mouse klavyenin yazılımları win 10 etkinleştirme bunlarda mavi ekran verir. Donanimsalsa yüzde 90 ramdir
2 side ondanmıymış hocam ? 2 günlük paylaştım yaDonanımsal RAM hatası vermiş. RAM'leri teker teker Memteste sok bakalım.
Cpu Z yükle ramlere seri numaralarına bak sahte olabilir yada bozulmuştur.dump dosyasından anlayan biri varsa söyler hocam şimdi neyden olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 side ondanmıymış hocam ? 2 günlük paylaştım ya
Birinde donanımsal olarak o görünüyor. Sorun bundan kaynaklı görünüyor. Dediğim gibi RAM'leri sisteme tek tek takıp Memtest86'ya sok bakalım.dump dosyasından anlayan biri varsa söyler hocam şimdi neyden olduğunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 side ondanmıymış hocam ? 2 günlük paylaştım ya
Mentest uzun sürer. Cpu zden ramlerin uyumluluguna bak sorun yoksa teste sokteşekkürler o zaman ben memtes86ya sokayım
ramler aynı hocam seri numaraları falan herşeyi aynı uyumlu biri slot2 biri slot4 deMentest uzun sürer. Cpu zden ramlerin uyumluluguna bak sorun yoksa teste sok
Bazen upgrade için ucuz ramler alınıyor. Sahte çıkıyor ondan dedim. O zaman teste sokabilirsinizramler aynı hocam seri numaraları falan herşeyi aynı uyumlu biri slot2 biri slot4 de
yok hocam ya tebilondan yada ince hesaptan almıştım corsair markaBazen upgrade için ucuz ramler alınıyor. Sahte çıkıyor ondan dedim. O zaman teste sokabilirsiniz