Neler Yeni

2 haftalık kız arkadaşım

Kara*

80+ Silver
kız arkadaşımın çok fazla erkek ortamı var ve ona rahatsız olduğumu söyledim normalde çalışıyoruz ikimizde pazar günümüzde beraber takılcaktık bana işleri olduğunu söyledi arkadaşlarımla oturduğumuz parka yanında 3-4 erkek ve bi kız kankasıyla geldi oturdu ben ondan haber beklerken onu öyle görmem kırdı farklı bi parka geçtim akşam üzeri yine farklı çocuklarla oturuyodu ve yanlış görmediysem tek kız oydu ne yapmam gerek bilmiyorum yanıma geldi kız kankasıyla napıyonuz felan dedi elinde kola ile bissürüde bardak almış onların yanına gidiyom dedi bişe diyemedim 15 dakka sonra felan eve gidiyom dedi biri aradı geri döndü sonra bi çocukla şakalaşma amaçlımı bilmiyorum koluna girip itiyodu ve yine aynı şekilde oturdu tavsiye lütfen
Kıza ciddi şekilde rahatsız olduğunu belirtiyorsun bu son şansının olduğunu eğer bunları yapmaya devam ediyorsa bu işin biteceğini söyle bir daha görüşme. Bi aldatmadığı kalmış o samimiyetlik ne erkek kankam da kankam bu ne kanka sevgisi senin için değerli birisi değil ama sen değerlisin kardo boşuna kendini heba etme olmuyorsa bırakıyorsun.

_arthur_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mikail
Instagram
mklpsgn
Discord
edsonpele
kız arkadaşımın çok fazla erkek ortamı var ve ona rahatsız olduğumu söyledim normalde çalışıyoruz ikimizde pazar günümüzde beraber takılcaktık bana işleri olduğunu söyledi arkadaşlarımla oturduğumuz parka yanında 3-4 erkek ve bi kız kankasıyla geldi oturdu ben ondan haber beklerken onu öyle görmem kırdı farklı bi parka geçtim akşam üzeri yine farklı çocuklarla oturuyodu ve yanlış görmediysem tek kız oydu ne yapmam gerek bilmiyorum yanıma geldi kız kankasıyla napıyonuz felan dedi elinde kola ile bissürüde bardak almış onların yanına gidiyom dedi bişe diyemedim 15 dakka sonra felan eve gidiyom dedi biri aradı geri döndü sonra bi çocukla şakalaşma amaçlımı bilmiyorum koluna girip itiyodu ve yine aynı şekilde oturdu tavsiye lütfen
Ayrıl kanka

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Engelle 🏅

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Git konuş. Rahatsız olduğunu belirt, karşı çıkarsa bas tekmeyi.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Uğraşma kendini yormaya değmez