Kıza ciddi şekilde rahatsız olduğunu belirtiyorsun bu son şansının olduğunu eğer bunları yapmaya devam ediyorsa bu işin biteceğini söyle bir daha görüşme. Bi aldatmadığı kalmış o samimiyetlik ne erkek kankam da kankam bu ne kanka sevgisi senin için değerli birisi değil ama sen değerlisin kardo boşuna kendini heba etme olmuyorsa bırakıyorsun.kız arkadaşımın çok fazla erkek ortamı var ve ona rahatsız olduğumu söyledim normalde çalışıyoruz ikimizde pazar günümüzde beraber takılcaktık bana işleri olduğunu söyledi arkadaşlarımla oturduğumuz parka yanında 3-4 erkek ve bi kız kankasıyla geldi oturdu ben ondan haber beklerken onu öyle görmem kırdı farklı bi parka geçtim akşam üzeri yine farklı çocuklarla oturuyodu ve yanlış görmediysem tek kız oydu ne yapmam gerek bilmiyorum yanıma geldi kız kankasıyla napıyonuz felan dedi elinde kola ile bissürüde bardak almış onların yanına gidiyom dedi bişe diyemedim 15 dakka sonra felan eve gidiyom dedi biri aradı geri döndü sonra bi çocukla şakalaşma amaçlımı bilmiyorum koluna girip itiyodu ve yine aynı şekilde oturdu tavsiye lütfen
Ayrıl kankakız arkadaşımın çok fazla erkek ortamı var ve ona rahatsız olduğumu söyledim normalde çalışıyoruz ikimizde pazar günümüzde beraber takılcaktık bana işleri olduğunu söyledi arkadaşlarımla oturduğumuz parka yanında 3-4 erkek ve bi kız kankasıyla geldi oturdu ben ondan haber beklerken onu öyle görmem kırdı farklı bi parka geçtim akşam üzeri yine farklı çocuklarla oturuyodu ve yanlış görmediysem tek kız oydu ne yapmam gerek bilmiyorum yanıma geldi kız kankasıyla napıyonuz felan dedi elinde kola ile bissürüde bardak almış onların yanına gidiyom dedi bişe diyemedim 15 dakka sonra felan eve gidiyom dedi biri aradı geri döndü sonra bi çocukla şakalaşma amaçlımı bilmiyorum koluna girip itiyodu ve yine aynı şekilde oturdu tavsiye lütfen
2 Hafta diyor agam kız büyük ihtimalle seviyorum ayağı falan yapmıştır kankaları ile daha mutlu baksana.Sevgilin mi flortün mü anlamadim ama cevap basit
ayril kanka
ortamci kizdan hicbir cacik olmaz zaten vakit kaybindan baska bir şey degil2 Hafta diyor agam kız büyük ihtimalle seviyorum ayağı falan yapmıştır kankaları ile daha mutlu baksana.
Öyle valla hiç çekilmiyorlar onlara gelen tipler de zaten çak geç kafasında oldukları için dırdırlarını çekiyorlar.ortamci kizdan hicbir cacik olmaz zaten vakit kaybindan baska bir şey degil