İnternet cafede bundan vardı tutuşu cok rahatsız edici bence ips 400 bide bu fiyata daha iyisi yokmu hocam![]()
Asus ROG Gladius III RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.498,98 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
vxe r1 ben kullanıyorum indirimdeyken pro max halini almistim ama duz r1 de gayet iyi se+ haric duz r1 in pronun ve pro maxin sensoru ayni pili falan degisiyor butcen cikiyosa r1 pro maxi siddetle tavsiye ederimBeyler bu bütçede palm grip için 19 cm elim öneriniz varmıdır
Bende bunu alıcam tavsiye ederimBeyler bu bütçede palm grip için 19 cm elim öneriniz varmıdır
pembe modelinde 8k dongle ile gelmiyorAlıntıyı görüntüle
bende buna baktım ama altında nano dongle diyor sorun yaşatır mı bilemedim 2149tl şuan![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Önemli Not: A9 ve A9 Plus modellerinde bulunan tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamiyle çözülmüş...wraithesports.com
2500tlye kadar mouse almam gerekiyor karar verirseniz yazarsanız sevinirim