MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Bütçe
- 45000
Şuan 27 İNÇ 240 - 1 MS monitör var HD ve 2 k değil buna eş değer 2 k almak istiyorum var mıdır öneriniz arkadaşlar bütçe 30-40 k 50 de olur
2k niye hocam? Güzel 4k oledler varŞuan 27 İNÇ 240 - 1 MS monitör var HD ve 2 k değil buna eş değer 2 k almak istiyorum var mıdır öneriniz arkadaşlar bütçe 30-40 k 50 de olur
Bence verdigi fiyatın 4k oled en iyi monitör fiyatı edebileceğınin farkinda degilde ondan sormuş olabilir.2k niye hocam? Güzel 4k oledler var
Ekran kartınızı söylermisiniz ona göre yardımcı olalım. 2k ekranın en babası 20k zaten. Sizin bütceye 4k oled 32 hatta 49 inc monitör bile alınabilir.Şuan 27 İNÇ 240 - 1 MS monitör var HD ve 2 k değil buna eş değer 2 k almak istiyorum var mıdır öneriniz arkadaşlar bütçe 30-40 k 50 de olur
Bütçen bir bilgisayar parası 4k oled alabilirsin bu fiyatlaraŞuan 27 İNÇ 240 - 1 MS monitör var HD ve 2 k değil buna eş değer 2 k almak istiyorum var mıdır öneriniz arkadaşlar bütçe 30-40 k 50 de olur
4k olarakŞuan 27 İNÇ 240 - 1 MS monitör var HD ve 2 k değil buna eş değer 2 k almak istiyorum var mıdır öneriniz arkadaşlar bütçe 30-40 k 50 de olur
Hocam piyasanın yabancısıyım açıklamanız bilgi sahibi olmama yardımcı oluyorBence verdigi fiyatın 4k oled en iyi monitör fiyatı edebileceğınin farkinda degilde ondan sormuş olabilir.
Ekran kartınızı söylermisiniz ona göre yardımcı olalım. 2k ekranın en babası 20k zaten. Sizin bütceye 4k oled 32 hatta 49 inc monitör bile alınabilir.
Ekran kartı 4070 Tuf gaming Asus 12 GB işlemci Ryzen 7 7800X3D 96 MBBence verdigi fiyatın 4k oled en iyi monitör fiyatı edebileceğınin farkinda degilde ondan sormuş olabilir.
Ekran kartınızı söylermisiniz ona göre yardımcı olalım. 2k ekranın en babası 20k zaten. Sizin bütceye 4k oled 32 hatta 49 inc monitör bile alınabilir.
O sistem için bukadar pahalı monitör gereksiz olur. Büyük, geniş olsun mu istiyorsunuz 34 inç gibi?Ekran kartı 4070 Tuf gaming Asus 12 GB işlemci Ryzen 7 7800X3D 96 MB
Hocam bana gereksizO sistem için bukadar pahalı monitör gereksiz olur. Büyük, geniş olsun mu istiyorsunuz 34 inç gibi?
FPS oyunları mı oynuyorsunuz? Ayrıca mesaj yazar yazmaz forumdan yok olmazsanız iyi olur.Hocam bana gereksiz
Gelmedi 27 veya 34 de olur ama ben sabit 240HZ oynadım şimdi 180HZ 2k monitör alsam fark hissettirir mi ? Sizce
Çoğunlukla COD MW II DMZ oynuyorum şu aralar Dying Light The Beast sardımFPS oyunları mı oynuyorsunuz? Ayrıca mesaj yazar yazmaz forumdan yok olmazsanız iyi olur.
Yani sadece hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz?Hocam hava yollarında çalışıyorum belirli saatler de uçuştayım o yüzden telefon üzerimde olmuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğunlukla COD MW II DMZ oynuyorum şu aralar Dying Light The Beast sardım
Online FPS fıght + hikayeYani sadece hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz?
Link var mı ?G81SF eğitim indirimlerinde baya indirimli şuan düşünürsen
Samsung Shop indirip üniversite öğrencisi birisini bulman lazım dostumOnline FPS fıght + hikaye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link var mı ?