Çözüldü✓ 2 K MONİTÖR ÖNERİSİ BÜTÇE 45 küsür

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
45000
Şuan 27 İNÇ 240 - 1 MS monitör var HD ve 2 k değil buna eş değer 2 k almak istiyorum var mıdır öneriniz arkadaşlar bütçe 30-40 k 50 de olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şuan 27 İNÇ 240 - 1 MS monitör var HD ve 2 k değil buna eş değer 2 k almak istiyorum var mıdır öneriniz arkadaşlar bütçe 30-40 k 50 de olur
2k niye hocam? Güzel 4k oledler var

2k niye hocam? Güzel 4k oledler var
Bence verdigi fiyatın 4k oled en iyi monitör fiyatı edebileceğınin farkinda degilde ondan sormuş olabilir.
Ekran kartınızı söylermisiniz ona göre yardımcı olalım. 2k ekranın en babası 20k zaten. Sizin bütceye 4k oled 32 hatta 49 inc monitör bile alınabilir.

Bütçen bir bilgisayar parası 4k oled alabilirsin bu fiyatlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k olarak
Bu 2 monitörü önerebilirim

Bence verdigi fiyatın 4k oled en iyi monitör fiyatı edebileceğınin farkinda degilde ondan sormuş olabilir.

Ekran kartınızı söylermisiniz ona göre yardımcı olalım. 2k ekranın en babası 20k zaten. Sizin bütceye 4k oled 32 hatta 49 inc monitör bile alınabilir.
Hocam piyasanın yabancısıyım açıklamanız bilgi sahibi olmama yardımcı oluyor

Ekran kartı 4070 Tuf gaming Asus 12 GB işlemci Ryzen 7 7800X3D 96 MB

Hocam hava yollarında çalışıyorum belirli saatler de uçuştayım o yüzden telefon üzerimde olmuyo :)

FPS oyunları mı oynuyorsunuz? Ayrıca mesaj yazar yazmaz forumdan yok olmazsanız iyi olur.
Çoğunlukla COD MW II DMZ oynuyorum şu aralar Dying Light The Beast sardım

Hocam hava yollarında çalışıyorum belirli saatler de uçuştayım o yüzden telefon üzerimde olmuyo :)

Çoğunlukla COD MW II DMZ oynuyorum şu aralar Dying Light The Beast sardım
Yani sadece hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz?

Geri