2k?Bütçene göre alabileceğin en iyi monitör bu.
![]()
AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 27G2SPU/BK 27" 1 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5000TL ye 2K monitör mü var güzel kardeşim benim? Bütçesine göre birşeyler öneriyoruz.
Kardeşim? Arkadaş 2k monitör istemiş, biz bilmiyor muyuz buraya 1080p monitör atmayı?5000TL ye 2K monitör mü var güzel kardeşim benim? Bütçesine göre birşeyler öneriyoruz.
Güzel arkadaşım, bu BÜTÇEYE 2K MONİTÖR YOK. Bende bütçesine göre 2K alamayacağını, ,alternatif olarak alabileceği en iyi monitörü atıyorum adama. İster alır, ister almaz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başka konuda mesajını kas.Kardeşim? Arkadaş 2k monitör istemiş, biz bilmiyor muyuz buraya 1080p monitör atmayı?
Ne mesaj kasmasından bahsediyorsun? Bu bütçeye en kötü G7ler var ama arkadaşın 1080p monitör istemediği açık ve bak gerekli bilgiyi verince bütçesini arttırabiliyor 2k monitör için. Komiksin :/Güzel arkadaşım, bu BÜTÇEYE 2K MONİTÖR YOK. Bende bütçesine göre 2K alamayacağını, ,alternatif olarak alabileceği en iyi monitörü atıyorum adama. İster alır, ister almaz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başka konuda mesajını kas.
https://www.incehesap.com/aoc-ag275...ing-monitor-fiyati-62657/?ref=akakce&v=1.49.9 27inç olarak bu olabilir sanırım, 31.5 inç LG UltraGear güzel olabilir.Teşekkürler arkadaşlar peki bütçeyi 6.5k ya çıkartabilirsem ne önerirsiniz
2k lar baya fiyatlıymış1080p olarak 4k civarında öneriniz olur mu peki
Kanki adam film/dizi, oyun oynamak için alıyorum diyor VA panel atıyorsunNe mesaj kasmasından bahsediyorsun? Bu bütçeye en kötü G7ler var ama arkadaşın 1080p monitör istemediği açık ve bak gerekli bilgiyi verince bütçesini arttırabiliyor 2k monitör için. Komiksin :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.incehesap.com/aoc-ag275...ing-monitor-fiyati-62657/?ref=akakce&v=1.49.9 27inç olarak bu olabilir sanırım, 31.5 inç LG UltraGear güzel olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: