Öneri 2 k oyuncu monitörü önerisi

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
85
Bütçe
4500
Arkadaşlar fps oyunları ve film izlemek için kullanmak istiyorum 2k 144hz veya 165hz monitör önerir misiniz büyçemi 5000 yapabilirim

6 civarına anca bulursun 2k 144hz veya 165 hz.

En kötü marka bile 5300 den başlıyor 2 ellere yönelebilirsin

Bütçene göre alabileceğin en iyi monitör bu.
2k?

5000TL ye 2K monitör mü var güzel kardeşim benim? Bütçesine göre birşeyler öneriyoruz.
Kardeşim? Arkadaş 2k monitör istemiş, biz bilmiyor muyuz buraya 1080p monitör atmayı?

Kardeşim? Arkadaş 2k monitör istemiş, biz bilmiyor muyuz buraya 1080p monitör atmayı?
Güzel arkadaşım, bu BÜTÇEYE 2K MONİTÖR YOK. Bende bütçesine göre 2K alamayacağını, ,alternatif olarak alabileceği en iyi monitörü atıyorum adama. İster alır, ister almaz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başka konuda mesajını kas.

Teşekkürler arkadaşlar peki bütçeyi 6.5k ya çıkartabilirsem ne önerirsiniz

Güzel arkadaşım, bu BÜTÇEYE 2K MONİTÖR YOK. Bende bütçesine göre 2K alamayacağını, ,alternatif olarak alabileceği en iyi monitörü atıyorum adama. İster alır, ister almaz, yardımcı olmaya çalışıyoruz. Başka konuda mesajını kas.
Ne mesaj kasmasından bahsediyorsun? Bu bütçeye en kötü G7ler var ama arkadaşın 1080p monitör istemediği açık ve bak gerekli bilgiyi verince bütçesini arttırabiliyor 2k monitör için. Komiksin :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler arkadaşlar peki bütçeyi 6.5k ya çıkartabilirsem ne önerirsiniz
https://www.incehesap.com/aoc-ag275...ing-monitor-fiyati-62657/?ref=akakce&v=1.49.9 27inç olarak bu olabilir sanırım, 31.5 inç LG UltraGear güzel olabilir.

2k lar baya fiyatlıymış 🥲 1080p olarak 4k civarında öneriniz olur mu peki

Ne mesaj kasmasından bahsediyorsun? Bu bütçeye en kötü G7ler var ama arkadaşın 1080p monitör istemediği açık ve bak gerekli bilgiyi verince bütçesini arttırabiliyor 2k monitör için. Komiksin :/

https://www.incehesap.com/aoc-ag275...ing-monitor-fiyati-62657/?ref=akakce&v=1.49.9 27inç olarak bu olabilir sanırım, 31.5 inç LG UltraGear güzel olabilir.

Kanki adam film/dizi, oyun oynamak için alıyorum diyor VA panel atıyorsun :D ayrıca ghosting sorunu var.
Bütçeyi bir tık daha arttırarak bunu al, kafan rahat olur bro.

Geri