ben xiaomi ninkini kullanıyorum bazen anlık kopmalar oluyor ama 2 3 modem ayarıyla halletim 24 5 olan internetimi yukarıya 22 ye 4.5 falan alabiliyorummodem alt katta bilgisayar üstte olacak wifi adaptörü alsam çok pingim çıkar mı?
Oyun oynayacaksan çok sıkıntı olur kablo çekerek router bağla bende öyle yaptım.
Router kullanabilirsin. Aksi taktirde anlık droplar yiyebilirsin oyunlarda. Can sıkıcı olur...
rooter ne oluyor biraz daha açar mısınız?kabloyla çekmen en iyi rooter alarak. Ama olmuyorsa xiaomi wifi adaptördü snaırım ondan alsan da işini görür
Hocam router modem gibi modemden kablo il ebağlantı sağlayarak menzil genişletici gibi amaçlayan kişilere öneririz modemden tek farkı bir modem ihtiyacı olması.rooter ne oluyor biraz daha açar mısınız?
anladım ama eğer kabloyla yaparsam sanırım tüm ev kablo olucak merdivenden falan çıkarmam sıkıntı . teşekkürler.Hocam router modem gibi modemden kablo il ebağlantı sağlayarak menzil genişletici gibi amaçlayan kişilere öneririz modemden tek farkı bir modem ihtiyacı olması.
Başka yolu yok zaten 1 tane kablo çıkıcak beyazı grisi var duvar rengine göre çıkarırsınız rahatsızda etmez.anladım ama eğer kabloyla yaparsam sanırım tüm ev kablo olucak merdivenden falan çıkarmam sıkıntı . teşekkürler.
videosu var mı dediğin cihazın hocam veya linkduvara sabitleyip muratın da dediği gibi aynı renk olursa rahatsız edeceğini sanmam kablo istemiyorsan fişe takınca kablosuz bağlantıyı alıp arttırrarak yayan xiaominin cihazını kullanabilirsin prize takman yetiyor başka birşeye ihtiyaç duymuyor
Videosu da vardır bakabilirsin Xiaomi wifi pro yazsan sadece çıkar herhslde.videosu var mı dediğin cihazın hocam veya link
teşekkürlerVideosu da vardır bakabilirsin Xiaomi wifi pro yazsan sadece çıkar herhslde.
Ben kullanıyorum memnunum bu arada
bunun yaydığı interneti bilgisayara nası bağlıyacağım?Videosu da vardır bakabilirsin Xiaomi wifi pro yazsan sadece çıkar herhslde.
Ben kullanıyorum memnunum bu arada