2.kez bozulan laptopu iade edebilir miyim

Ozi_35

80+
Reaksiyon skoru
1
Yaklasik 1 sene önce aldigim acer laptopun aldiktan 5 6 ay sonra ankarti yanmisti garanti kapsaminda anakarti degistirdiler yaklasik 5 ay daha gecti bugun yine ayni sey oldu yine anakarti yandi muhtemelen.İade edebilir miyim bi sorun olur mu?ilgili maddenin de fotografini koydum

Ekler

• Screenshot_2025-11-08-14-00-10-712_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2025-11-08-14-00-10-712_com.android.chrome-edit.webp
    199.8 KB · Hit: 22
Dostum tekrar garantiye ver ve 2. kez olduğunu da not yazıp ekle. İade ettiğinde aldığın fiyattan iade yapılır ve 1 yılda laptoplar aşırı zamlandı o fiyata elindeki özellikleri alamayacaksın.

lenovo loq'tur büyük ihtimalle kronik sorunlu laptop yeni modelle değişim talep edebilirsin belki verirler bu süreci yaşayan bir çok insan var deneyim aktaranların konularını takip edebilirsin.

Dostum tekrar garantiye ver ve 2. kez olduğunu da not yazıp ekle. İade ettiğinde aldığın fiyattan iade yapılır ve 1 yılda laptoplar aşırı zamlandı o fiyata elindeki özellikleri alamayacaksın.
Masaüstü almayi düşünüyorum zaten bi an önce bu is hallolsa da kasim indirimlerinde alsam diyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lenovo loq'tur büyük ihtimalle kronik sorunlu laptop yeni modelle değişim talep edebilirsin belki verirler bu süreci yaşayan bir çok insan var deneyim aktaranların konularını takip edebilirsin.
Acer marka

• Beğen
Reaksiyonlar: yitu
tüketici hakem heyeti ile günümüzdeki fiyatları baz alarak iade deneyebilirsin belki yine bilgililer yönlendirir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri