2.kez mezuna kalınır mı?

burak23

80+
Reaksiyon skoru
11
kısa kesmem gerekirse tıp istiyordum ama yazın gelmesiyle saldım dersleri şimdi 200k civarı bişey gelir.bunun sonucunda 3 olasılık var

1=gelen puanla gitmek(tıp istiyordum en son tercihim)
2=1 sene daha mezuna kalmak (ailem sıkıntı yapmıyor sen ne istersen kafasındalar)
3=babamın sanayideki ahbabı gelsin yanımda iş ögrensin demiş(parcacı)

şimdi baya aklım karıştı arkadaşım da yok zaten bide size soruyum dedim ne diyosunuz

kanka doktor olmayı düşünüyorum diyorsun ama sanayide parçacı çıraklığı aklını çeliyor :LOL: kusura bakmada bi kendini iyi tanıman ve kapasitene karar vermen gerekiyor

kanka doktor olmayı düşünüyorum diyorsun ama sanayide parçacı çıraklığı aklını çeliyor :LOL: kusura bakmada bi kendini iyi tanıman ve kapasitene karar vermen gerekiyor
işin sonunda kim ne derse desin paraya geliyor ama olayın meslekle alakası yok ben diyorumki sonuç olarak tutturamadım bırakıp iş mi ogrensem diyorum

işin sonunda kim ne derse desin paraya geliyor ama olayın meslekle alakası yok ben diyorumki sonuç olarak tutturamadım bırakıp iş mi ogrensem diyorum
Kanka açıkcası kendine güvenin yoksa tıp kazanamayabilirsin yoksa benim tanıdığım bir arkadaşım azmetti 3 4 kere felan yksye girdi şuan muğlada tıp okuyor. Kendine güvenmiyorsan sanayide sana okey geliyorsa bence sanayi daha iyi olabilir bende eskiden keşke babam sanayiye göndercem seni dediğinde ağlayıp durmasaydımda gitseydim diye dert yanıyorum :ROFLMAO:

kısa kesmem gerekirse tıp istiyordum ama yazın gelmesiyle saldım dersleri şimdi 200k civarı bişey gelir.bunun sonucunda 3 olasılık var

2=1 sene daha mezuna kalmak (ailem sıkıntı yapmıyor sen ne istersen kafasındalar)

şimdi baya aklım karıştı arkadaşım da yok zaten bide size soruyum dedim ne diyosunuz
Mezun psikolojisi zor, 1 seneni harcayıp yine yapamama ihtimali ve tüm sene sadece derse odaklanmak can sıkan bir durum. Benim verebileceğim tek tavsiye sadece kendine çok güveniyorsan ve tüm sene iyi mentalite ile çalışabileceksen mezuna kal. Tıp için en az 30K civarı sıralama gerek malum 70 bine falan çeksen bile tıp için anlamı olmaz.

Bir de gelen puanla sırf okumak için okumaya çalışma, istediğin bir yer gelecekse yaz ama boş durmayım mantığıyla boş bölümde okumak < sanayide çalışmak tecrübe kasmak oluyor genelde.

Mezun psikolojisi zor, 1 seneni harcayıp yine yapamama ihtimali ve tüm sene sadece derse odaklanmak can sıkan bir durum. Benim verebileceğim tek tavsiye sadece kendine çok güveniyorsan ve tüm sene iyi mentalite ile çalışabileceksen mezuna kal. Tıp için en az 30K civarı sıralama gerek malum 70 bine falan çeksen bile tıp için anlamı olmaz.

Bir de gelen puanla sırf okumak için okumaya çalışma, istediğin bir yer gelecekse yaz ama boş durmayım mantığıyla boş bölümde okumak < sanayide çalışmak tecrübe kasmak oluyor genelde.
zaten bende ne yapacagımı kestirsem.şuan herkezden ayrı bir ses geliyor

sende 2. kez mezuna kalacak psikoloji var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sayısal 200k değil mi yanlış anlamadım? diğer türlerde puanın ne? üni de 5 yıl tercihlerde çalıştım yardımcı olayım

sende 2. kez mezuna kalacak psikoloji var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sayısal 200k değil mi yanlış anlamadım? diğer türlerde puanın ne? üni de 5 yıl tercihlerde çalıştım yardımcı olayım
şöyle söyleyeyim
12.sınıfta kafa yormadım hiç. bu sene mezundum kışın sonlarına dogru yavaştan dersleri bıraktım . yani aman aman pisikolojim bozuldu fln diyecek kadar olmadı ama zaten ben hiç öyle biri değilim rahat takılıyorum. puanıda bilmiyorum ort netler üzerinden konuşuyorum çünkü daha kontrol etmedim sınavı

Açıköğretim YBS veya İSG yaz o sırada parçacının yanında zanaat öğren

2.ye psikolojin kaldırıyorsa ve ailen destekliyorsa kalınır ama yazın salman kötü olmuş seneye tekrarlanama olasılığı var o sıkıntı

2. seçeneği seç. Çok daralırsan lcw gibi yerlerde haftada 2 gün işler var. Arkadaş gidiyor 10k maaş alıyor. Hem evde darlanmıyor hem de harçlığı çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri