Neler Yeni

2 KOLTUK ARASINDA KALDIM ÖNERİ !

korsanbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Veysel Cihan
Bütçe
3500
https://exvega.com/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-siyah/

Bu iki koltuk arasında kaldım. Sizce hangisi ? Exvegayı daha önce deneyimleme fırsatım oldu fakat hawkı hiç denemedim. Bi an önce almak istiyorum bel ağrılarımdan dolayı. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. İyi forumlar.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
hawk kullanıyorum yastık araya kaçması dışında memnunum diğerinin kumaşı galiba kadife yada ona benzer yakar bence

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
nk
https://exvega.com/exvega-andromeda-profesyonel-kumas-oyuncu-koltugu-masaj-ozellikli-siyah/

Bu iki koltuk arasında kaldım. Sizce hangisi ? Exvegayı daha önce deneyimleme fırsatım oldu fakat hawkı hiç denemedim. Bi an önce almak istiyorum bel ağrılarımdan dolayı. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. İyi forumlar.
exvega hocam

korsanbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Veysel Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam deneyimlediniz mi hiç ikisini de ? Ben exvegayı çok beğendim ama marka ile ilgili yorumlar çok kötü başımın ağrımasından korkuyorum biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hawk kullanıyorum yastık araya kaçması dışında memnunum diğerinin kumaşı galiba kadife yada ona benzer yakar bence
Bel yastığı mı ? :d

Asthe34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Asthe34
Hocam deneyimlediniz mi hiç ikisini de ? Ben exvegayı çok beğendim ama marka ile ilgili yorumlar çok kötü başımın ağrımasından korkuyorum biraz.

Bel yastığı mı ? :d
bence de exvega çok hoş gözüküyo acayip rahatmış gibi ama bu kadar kötü yorum can sıkıyo. Gidip deniyeceğimiz bir yer olsa keşke

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
nk
bence de exvega çok hoş gözüküyo acayip rahatmış gibi ama bu kadar kötü yorum can sıkıyo. Gidip deniyeceğimiz bir yer olsa keşke
ben 2,5 aydır kulannıyorum cok memnunum ve cok rahat

korsanbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Veysel Cihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben deneyimledim gerçekten baya rahat ama diğer koltuklara göre bi tık daha büyük sanırım. Bir de maalesef exvega vade farksız taksit yapmıyor :(

ben 2,5 aydır kulannıyorum cok memnunum ve cok rahat
Hocam daha önce hangi markaları deneyimlediniz bi karşılaştırma yapma ihtimaliniz var mı ?

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
nk
Ben deneyimledim gerçekten baya rahat ama diğer koltuklara göre bi tık daha büyük sanırım. Bir de maalesef exvega vade farksız taksit yapmıyor :(

Hocam daha önce hangi markaları deneyimlediniz bi karşılaştırma yapma ihtimaliniz var mı ?

xdrive ve xprime kullandım daha önceleri ve 2 sinden de daha memnunum exvega ile
evet biraz büyük bir koltuk

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Necati

İkiside değil, xrancer alın hocam

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,183
İsim
Necati
X rancer kalitesini bilmemde aşırı boş bir firma
Arkadaşım kullanıyor ve ismine göre kalitesiz bir marka gibi dursa gayet kaliteli ve çok memnun 3 yıldır kullanıyor hiç problem yaşamadı , yarı deri yarı kumaş ve çok rahat ayrıca f/p bir ürün bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,568
Üyeler
160,263
Son üye
barbarvssa__
Top Bottom