arkadaşlar 2 li monitör kolu almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz 2 monitörde 24 inç , bide bazıları yakınlaşmıyor sanırım yakınlaşmasını istiyorum fps oyunları oynadığım için odaklanmam gerekiyor
2 li yerine tekli alsan daha iyi olur emin ol aradaki fiyat farkına değer, marka olarak north bayou kullanıyorum ve tavsiye ederimarkadaşlar 2 li monitör kolu almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz 2 monitörde 24 inç , bide bazıları yakınlaşmıyor sanırım yakınlaşmasını istiyorum fps oyunları oynadığım için odaklanmam gerekiyor
ayrı ayrımı alayım yani2 li yerine tekli alsan daha iyi olur emin ol aradaki fiyat farkına değer, marka olarak north bayou kullanıyorum ve tavsiye ederim
kullandığın modelin linkini atabilir misin2 li yerine tekli alsan daha iyi olur emin ol aradaki fiyat farkına değer, marka olarak north bayou kullanıyorum ve tavsiye ederim
ne zamandır kullanıyorsunnorth bayou nb f160 var bende. Memnunum gayet.
evet ayrı ayrı al bence, 2 li kollarda hareket kabiliyeti çok iyi değil ve sığmama sorunu mevcutayrı ayrımı alayım yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
kullandığın modelin linkini atabilir misin
tamamdır sağolevet ayrı ayrı al bence, 2 li kollarda hareket kabiliyeti çok iyi değil ve sığmama sorunu mevcut
ben beyaz rengini kullanıyorum masanın arkası gözükmedikten sonra pek bir havası yok
arkadaşın da dediği gibi tek tek alsan daha iyi olur. ben de çift kol kullanan birisiyim, tek tek kullanırsan istediğini gibi konumlandırabilirsin.2 li yerine tekli alsan daha iyi olur emin ol aradaki fiyat farkına değer, marka olarak north bayou kullanıyorum ve tavsiye ederim