Neler Yeni

Öneri 2 li monitör kolu önerisi

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Çakıroğlu
arkadaşlar 2 li monitör kolu almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz 2 monitörde 24 inç , bide bazıları yakınlaşmıyor sanırım yakınlaşmasını istiyorum fps oyunları oynadığım için odaklanmam gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Taha
arkadaşlar 2 li monitör kolu almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz 2 monitörde 24 inç , bide bazıları yakınlaşmıyor sanırım yakınlaşmasını istiyorum fps oyunları oynadığım için odaklanmam gerekiyor
2 li yerine tekli alsan daha iyi olur emin ol aradaki fiyat farkına değer, marka olarak north bayou kullanıyorum ve tavsiye ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Çakıroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 li yerine tekli alsan daha iyi olur emin ol aradaki fiyat farkına değer, marka olarak north bayou kullanıyorum ve tavsiye ederim
ayrı ayrımı alayım yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullandığın modelin linkini atabilir misin

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berkay Kahraman
north bayou nb f160 var bende. Memnunum gayet.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Alperen
arkadaşın da dediği gibi tek tek alsan daha iyi olur. ben de çift kol kullanan birisiyim, tek tek kullanırsan istediğini gibi konumlandırabilirsin.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Berkay Kahraman
ne zamandır kullanıyorsun
1 ay olmamıştır

20250122_173923.jpg

Top Bottom