Öneri 2 li monitör kolu önerisi

ardajv

80+
Reaksiyon skoru
17
arkadaşlar 2 li monitör kolu almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz 2 monitörde 24 inç , bide bazıları yakınlaşmıyor sanırım yakınlaşmasını istiyorum fps oyunları oynadığım için odaklanmam gerekiyor

arkadaşlar 2 li monitör kolu almayı düşünüyorum hangi markayı önerirsiniz 2 monitörde 24 inç , bide bazıları yakınlaşmıyor sanırım yakınlaşmasını istiyorum fps oyunları oynadığım için odaklanmam gerekiyor
2 li yerine tekli alsan daha iyi olur emin ol aradaki fiyat farkına değer, marka olarak north bayou kullanıyorum ve tavsiye ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
2 li yerine tekli alsan daha iyi olur emin ol aradaki fiyat farkına değer, marka olarak north bayou kullanıyorum ve tavsiye ederim
ayrı ayrımı alayım yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullandığın modelin linkini atabilir misin

north bayou nb f160 var bende. Memnunum gayet.

arkadaşın da dediği gibi tek tek alsan daha iyi olur. ben de çift kol kullanan birisiyim, tek tek kullanırsan istediğini gibi konumlandırabilirsin.

ne zamandır kullanıyorsun
1 ay olmamıştır

20250122_173923.jpg

Geri