Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,501
Sen hangisini alacaksın şimdi ?valla ghosting çıkarsa en kötü ilk attığım tn panel monitöre yönelirim yapıcak bişi yok
Sen hangisini alacaksın şimdi ?valla ghosting çıkarsa en kötü ilk attığım tn panel monitöre yönelirim yapıcak bişi yok
Sen suan VG249Q modelini kullanıyosun ve memnunsun demiKardeşim hemen hemen aynılar dedim ya zaten panelleri falan da aynı
Bunu alıcam asus vg249q3aSen hangisini alacaksın şimdi ?
Sen suan VG249Q modelini kullanıyosun ve memnunsun demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu alıcam asus vg249q3a
1 ms gtg olsaydı bunuda düşünebilirdim standıda iyi
Aynen bunu aldım ben çok güzel kanki ne ghosting var ne ölü pixel var ötekinde bir tane ölü pixel çıkmıştı çok ortada değil altta diye ölü pixelli aldım vatandan bunda o da yok
Ben böyle ayaklı sevmediğim için bunları tercih ettim ilk aldığım sıkıntı çıktı şimdiki çok güzel pivotu ıvırı zıvırı dik olma bir ton özelliği varSen suan VG249Q modelini kullanıyosun ve memnunsun demi
Bunu alıcam asus vg249q3a
evet keşke ıps olanın da standı kare olsaydı bende onu daha çok seviyomBen böyle ayaklı sevmediğim için bunları tercih ettim ilk aldığım sıkıntı çıktı şimdiki çok güzel pivotu ıvırı zıvırı dik olma bir ton özelliği var
Valla reis ben pro oyuncu falan olmadığım için farketmiyorum int cafede 360 hz ler falan var ama 144 de iş yapıyor1 ms gtg olsaydı bunuda düşünebilirdim standıda iyi
6.5k değil 4900 tlöğrenciyim taksit yapıcak kartım yok ve 6.5k 165 hz asla vermem biraz daha ekleyip 240 alırım
hangisi bu 2. attığım moniyörmü
Senin bileceğin iş artık ama ben kullandığımı söylüyorum 19 aralıkta almışım ortalama 3 aydır kullanıyorum çok memnunumValorant için alıyorum
hangi sitede