knk şuanda giremiyorum ikisinin de linkini atabilir misinAoc c24g1 mi yoksa aoc 24g2u mu alsam arkadaşlar kararsiz kaldim ips panel istiyorum aslinda
knk şuanda giremiyorum ikisinin de linkini atabilir misin
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
bakıyorumITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
24g2u.Aoc c24g1 mi yoksa aoc 24g2u mu alsam arkadaşlar kararsiz kaldim ips panel istiyorum aslinda
24g27 daha mantıklı gibi geldiAoc c24g1 mi yoksa aoc 24g2u mu alsam arkadaşlar kararsiz kaldim ips panel istiyorum aslinda
Bende ips olsugu icin onu almak istiyorum monitör isinma proglemi yok demi 144hz i sorunsuz verebilir yani24g2u.
Hayır verebilir. İçinden herhalde dp kablosu da çıkıyor onunla bağlarsan verir. Ama monitörü 4ms de kullan yani herhangi bir ayar yapma.Bende ips olsugu icin onu almak istiyorum monitör isinma proglemi yok demi 144hz i sorunsuz verebilir yani
Hdmi mi kullanayim yoksa dp mi dhmı da 4 ms mi veriyorHayır verebilir. İçinden herhalde dp kablosu da çıkıyor onunla bağlarsan verir. Ama monitörü 4ms de kullan yani herhangi bir ayar yapma.
Ben olsam Aoc c24g1 bunu alırdım VA panelde kötü değil aslında bende samsungun va curved monitörünü kullanıyorum memnunum. Diğer monitörde ghosting olayı olabiliyormuş o yüzden bunu seçtim.Aoc c24g1 mi yoksa aoc 24g2u mu alsam arkadaşlar kararsiz kaldim ips panel istiyorum aslinda